Bijuterii Muzicale la Muzeul de Geologie

Institutul Geologic al Romaniei ne invita astazi, de la ora 12.00, la Muzeul National de Geologie, la spectacolul „Bijuterii Muzicale”, dedicat Zilei Internationale a Femeii.

Spectacolul este realizat in colaborare cu Ministerul Administratiei si Internelor – Centrul Cultural al M.A.I. si Liceul de muzica „George Enescu” si cuprinde un concert de promenada oferit de Muzica Militara a Jandarmeriei Romane, un moment muzical prezentat de cvartetul Liceului de muzica „George Enescu”, un concert de muzica folk si de muzica usoara sustinut de studenti ai Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucuresti. Intrare libera pentru doamne si domnisoare, la Targul de Marţişor

Maine, 8 Martie, este ultima zi a ”Targului de Martisor” de la Muzeul National de Geologie, iar accesul in expozitia cu vanzare va fi liber pentru toate doamnele si domnisoarele.

De asemenea, vizitatoarele vor fi intampinate de expozanti cu bijuterii unicat, vaze, statuete realizate din agat, jadeit, malachit sau alabastru, icoane, ingeri si cruciulite din chihlimbar, agat, coral si jadeit.

„Targul de Martisor” e deschis intre orele 10.00 – 19.00 (ultima intrare 18.00).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s