Bebelusul tau e mai inteligent decat iti imaginezi! Ajuta-l sa se dezvolte la maxim!

Studiile de specialitate sustin ca felul in care interactionam cu un copil pana la varsta de 18 luni defineste modalitatea in care acesta va interactiona cu lumea inconjuratoare ca si adult.

Fundatia ACORNS, cu spijinul British Romanian Chamber of Commerce, al Societatii Academice din Romania si al Principesei Marina Sturdza, organizeaza intre 25 si 27 mai 2011 un workshop inovativ ce abordeaza varsta 0-3 ani din perspectiva nevoilor de educatie si ingrijire optime acestei perioade.

[imagelink=”1511″] Evenimentul aduce in prim plan principalele aspecte ce definesc etapa de dezvoltare 0-3 ani precum si rolul adultului in stabilirea unui raport optim intre bebelus si mediul inconjurator.

Gandit pentru a oferi o noua perspectiva asupra acestei varste deosebit de importante, workshop-ul se adreseaza parintilor, psihologilor, educatorilor din sistemul de stat si privat, precum si personalul din crese, abordand teme precum: cai eficiente de comunicare cu un bebelus, importanta jocului la varsta 0-3 ani, dezvoltarea creierului unui bebelus, rolul adultului in educatia bebelusului etc.

Primele doua zile vor fi dedicate exclusiv temelor specifice educatiei timpurii, participantii descoperind sub indrumarea specialistilor din Romania, Anglia si Irlanda de Nord noi perspective de intelegere si dezvoltare a bebelusului.

Cea de-a treia zi ii este dedicata exclusiv lui Jim Bagnola – speaker cu experienta internationala, executive coach si corporate educator, cu o cariera de peste 25 de ani in sustinerea unor traininguri pe subiecte precum leadership, management-ul stresului, management-ul schimbarii etc.

„Dorim ca workshopul „Bebelusul tau e mai inteligent decit iti imaginezi! Ajuta-l sa se dezvolte la maxim” sa reprezinte un catalizator al schimbarii perceptiei existente in Romania asupra importantei varstei 0-3 ani si asupra nivelului de informatie pe care bebelusul o poate inmagazina in aceasta perioada. Prin activitatea desfasurata de Fundatia ACORNS in cadrul proiectului 023 Early Education, dorim sa evidentiem necesitatea acordarii unei atentii deosebite dezvoltarii noilor generatii. Prin sustinerea educatiei timpurii in sistemele de educatie de stat si private din Romania, sustinem cresterea si dezvoltarea sanatoasa a societatii in care traim.” a declarat Valentina Secara, General Manager Fundatia ACORNS.

Pentru mai multe informatii acesati www.acorns.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s