Baby Boom Show, intre 4 si 7 aprilie la Romexpo

Baby Boom Show, cea mai mare expozitie pentru viitoare mamici si copii cu varste cuprinse intre 0 si 7 ani, anunta o editie impresionanta pentru aceasta primavara.

Incepand din acest an, Baby Boom Show se desfasoara in Pavilionul B1 al Romexpo, unul dintre cele mai noi pavilioane ale complexului.

Pe langa un look modern, pavilionul expozitional aduce numeroase beneficii pentru vizitatorii targului. Incepand cu accesul mult mai usor in cadrul evenimentului si pana la o sala de conferinte ce tine pasul cu noile dotari tehnologice, pavilionul permite spatii mult mai ample de expunere, ce se vor concretiza in standuri mult mai atractive si o sectorizare usor de urmarit pentru viitorii participanti la eveniment.

Cu mai bine de o luna inainte de deschiderea oficiala, peste 150 de companii si-au confirmat deja prezenta, iar inscrierile continua.

Vizitatorii Baby Boom Show vor gasi la targ oferte de carucioare, scaune auto, mobilier si decoratiuni, servicii de maternitati si banci de celule stem, imbracaminte si incaltaminte, alimentatie, jocuri si jucarii, edituri si librarii.

De asemenea, peste 20 de specialisti le vor fi alaturi vizitatorilor targului, oferind evaluari medicale si sustinand cursuri si seminarii gratuite (evaluari de logopedie si kinetoterapie, cursuri de puericultura, alaptare, cursuri de psihologie si prim-ajutor).

Baby Boom Show va avea urmatorul program de vizitare: 

4 – 6 aprilie 2019: 10.00 – 19.00

7 aprilie 2019: 10.00 – 18.00 

Accesul in cadrul evenimentului se face gratuit, pe baza inregistrarii online, doar pentru zilele de joi si vineri. Sambata si duminica, biletul de intrare costa 10 lei.

Mai multe detalii se gasesc pe www.babyboomshow.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s