Aventurile lui Smallfoot – o noua animatie de familie, din 26 octombrie la cinema

Ultimul weekend din octombrie aduce in cinematografe o noua animatie 3D pentru intreaga familie: Aventurile lui Smallfoot.

Filmul rescrie un mit cunoscut – cel al lui Yeti -, dar spune povestea din perspectiva „monstrului zapezilor”.

Te-ai gandit cat de infricosator poate fi, pentru un tanar yeti, sa gaseasca ceva ce nimeni din specia lui nu credea ca exista – adica un om?

Legendele vorbeau despre aceste creaturi terifiante, cu dintisori albi si perfecti, cu respiratie proaspata de menta. Dar toti credeau ca sunt doar povesti de speriat copiii de Yeti.

Vestea dovezii clare ca oamenii exista cu adevarat seamana panica in intreaga comunitate de yeti, care incep sa se intrebe ce altceva mai exista dincolo de hotarele satului lor inzapezit. Curiozitatea ii va conduce spre mari descoperiri, noi prietenii si dovezi de curaj.

Filmul poate fi urmarit cu subtitrare sau dublat in limba romana. In varianta subtitrata ii poti asculta pe actorii Channing Tatum, Danny DeVito, James Corden, Zendaya, LeBron James si Gina Rodriguez, iar in varianta dublata in limba romana ii poti recunoaste pe Smiley, Pavel Bartos, Serban Pavlu, Anca Iliese, Gabi Costin, Ionut Ionescu, Ionut Grama si Elias Ferkin.  


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s