Aventuri si Bucurie in Familie la Poiana Brasov! (P)

Vacanta cea mare e intotdeauna prea mica! Este momentul din an in care adunam cele mai frumoase amintiri, momentul in care iesim din tipare, din orare, din obisnuinte. Pentru copii este esential sa petreaca cat mai mult timp afara, facand sport si adunand experiente cat mai diverse, fie ca sunt pasiuni deja descoperite sau activitati in premiera.

La Ana Hotels Poiana Brasov, experientele outdoor sunt o componenta esentiala a pachetelor de vacante pentru familii.

Copiii au la dispozitie, in fiecare zi, cate doua reprize de activitati outdoor variate, de la cele specifice vacantelor la munte, cum ar fi mountain biking sau drumetiile prin padure, pana la cele distractive si potrivite oricarei varste cum ar fi vanatoarea de comori prin padure, jocurile de echipa (volei, fotbal, baseball, Frisbee) sau mult-indragita calarie pe ponei.

Cei mai curajosi si mai sportivi dintre baieti vor fi incantati de cursurile de skateboarding, in vreme ce fetitele se vor bucura de orele de gimnastica si dans in aer liber.

Cei mici vor indragi, cu siguranta, vizitele la Rezervatia de Ursi de la Zarnesti.

Dupa odihna de la pranz, distractia continua la ANA Land unde vor avea loc, zilnic, ateliere de creatie, de muzica si de gatit, concursuri de dans si alte surprize.

Suplimentar, se poate opta pentru excursii organizate in imprejurimile Brasovului sau pentru activitati cu mai multa adrenalina pentru adulti, cum ar fi tururi off-road pe platoul Postavarul sau mountain biking.

Pachetele de vacanta cu acest program zilnic de activitati sunt valabile la Ana Hotels Poiana Brasov in perioada 24 Iunie – 14 Septembrie 2016.

Bucurie in natura poza articol


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s