Autorul bestsellerului „Parenting neconditionat” revine in Romania!

Alfie Kohn, unul dintre cei mai revolutionari speakeri internationali pe teme de parenting si educatie, autorul bestseller-ului Parenting neconditionat, vine, la cererea publicului, pentru a doua oara la Bucuresti, pe 22 noiembrie 2014!

Copiii invata sa ia decizii când li se permite sa ia decizii, nu când sunt obligati sa urmeze instructiuni.” Alfie Kohn

Kohn este autorul a 14 carti de parenting traduse si apreciate in lumea intreaga. In Romania, Editura Multi Media Est Publishing a publicat anul trecut Parenting neconditionat, volum care a devenit in scurt timp bestseller. Sintagma “parenting neconditionat” defineste, in viziunea sociologului american, acel stil de educatie in care parintii nu pedepsesc comportamentul gresit al copilului si nu ofera recompense pentru buna purtare, oferind, in schimb, iubire neconditionata si permitând copiilor sa faca propriile alegeri.

Cu ocazia Conferintelor “PARENTING NECONDITIONAT cu Alfie Kohn” de anul acesta, Multi Media Est Publishing va lansa si “Pedepsit de recompense” (“Punished by Rewards”), volum cu care Alfie Kohn s-a consacrat la nivel mondial.

Conferintele – organizate de TOTUL DESPRE MAME si Monica Reu, trainer de comunicare non-violenta – cuprind doua module: “Dincolo de disciplina conventionala (partea 1): Ce e in neregula cu pedepsele sau recompensele” si “Dincolo de disciplina conventionala (partea a 2-a): De la conditionari si amenintari la cooperare si intelegere.”

Nu incape dubiu ca, anul trecut la Bucuresti, Alfie Kohn a zguduit din temelii multe convingeri depasite si daunatoare legate de educatie. Si toate astea livrate cu o energie si un simt al umorului cum rar mi-a fost dat sa vad”, a declarat Monica Reu, presedintele Asociatiei pentru Comunicare Non-Violenta.

Inscrierile timpurii la Conferintele lui Alfie Kohn se pot face accesand pagina Totul
Despre Mame.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s