Auditii 2018 pentru Teatrul Muzical de Copii Bucuresti

Auditii 2018 pentru Teatrul Muzical de Copii Bucuresti

Asociatia Culturala Sipetul Artei incepe auditiile in vederea formarii ansamblului Teatrului Muzical de Copii Bucuresti – Primul teatru muzical de copii, cu copii, pentru copii, profesionist.

Copiii talentati, cu varsta intre 5 si 18 ani, au sansa sa faca parte din familia Teatrului Muzical de Copii Bucuresti: Trupa de actori, Corul TMCB, Corpul de balet si Orchestra TMCB.

Sesiunea de auditii 2018 se deschide in luna Martie!

Procedura de selectie presupune completarea formularului de inscriere de pe www.sipetulartei.ro si transmiterea unui material audio-video cu momente artistice de interpretare vocala, dans, interpretare teatrala sau instrumentala. Dupa vizionarea materialelor, copiii selectionati vor fi contactati pentru interviu si proba live.

„Talentul si dorinta de a straluci pe scena intr-un proiect artistic complex si profesionist sunt cele mai importante atribute pe care le cautam. Cu perseverenta si seriozitate, veti descoperi alaturi de noi, minunata lume a artelor spectacolului!” – Crina Gabriela Bolboceanu, Fondator Asociatia Culturala Sipetul Artei si Director Artistic Teatrul Muzical de Copii Bucuresti.

Prin lansarea auditiilor, Asociatia Culturala Sipetul Artei incepe campania de constientizare si informare a parintilor referitor la importanta integrarii artelor spectacolului in educatia si formarea copiilor si tinerilor, ca premisa care sta la baza dezvoltarii proiectului Teatrul Muzical de Copii Bucuresti.

Am identificat, pe de-o parte beneficiile studiului artelor in formarea copilului, dar si provocarile pe care parintii le intampina, atat in alegerea mediului de instruire artistica adecvat, cat si in stabilirea obiectivelor de performata pentru acestia.

Teatrul Muzical de Copii Bucuresti, s-a nascut din dorinta si necesitatea de a crea un cadru profesionist de studiu integrat al artelor spectacolului si oportunitatea de manifestare artistica pentru copii si tineri talentati.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s