Au inceput inscrierile pentru DeMoga Music Junior Camp!

DeMoga Music si Academia de Talente Contrapunct organizeaza in aceasta vara a doua editie a taberei de creatie DeMoga Music Junior Camp.

Tabara, dezvoltata de Marius Moga impreuna cu Academia de Talente Contrapunct, are la baza un concept unic: ateliere de creatie din mai multe domenii artistice, sesiuni de intrebari cu artistii DeMoga Music si o multime de activitati interactive.

Toti copiii care au inclinatii artistice si isi doresc sa petreaca o saptamana intr-un mediu super creativ, alaturi de specialisti recomandati de DeMoga Music, pot alege unul dintre domeniile urmatoare:

  • productie muzicala
  • voce si compozitie muzicala
  • dans
  • actorie
  • productie foto-video.

In plus, DeMoga Music Junior Camp, este singura tabara din Romania in care artistii profesionisti lucreaza alaturi de participanti.

Impresii de la prima editie a taberei DeMoga Music Junior Camp:

Alina Andreea Matei: „A fost cea mai cool tabara in care am fost vreodata! Vedetele pe care le-am intalnit au fost neasteptat de modeste si dornice sa ne impartaseasca din experientele lor, iar copiii foarte talentati si prietenosi! Ma bucur ca am avut sansa sa merg in aceasta tabara!”

Mama Alinei: “Iar eu sunt foarte fericita ca am putut sa-i fac, prin voi, o bucurie copilului meu. Aceste tabere ajuta copiii sa-si construiasca personalitatea prin lucrul in echipa, competitivitate, dezvoltarea creativitatii, prietenie, zambete, fericire, devenind niste OAMENI FRUMOSI!

Ana Stanciulescu: Cat de tare a fost tabara! Va iubesc mult si sper sa mai faceti tabere, pt. ca aveti de ce! Copiii se distreaza si cel mai important este ca avem o noua familie iubitoare si plina de sustinere! Super tabara, super organizatori, SUPER VARA!”

Unde? Cheia – Valeni, Judetul Prahova

Cand? 17 – 23 iulie | 7 – 13 august

Varste: 8 – 18 ani

Cost: 1490 RON/ participant; se asigura gratuitate pentru cadrele didactice care insotesc grupuri de minim 10 persoane.

Pentru inscrieri si mai multe detalii, intra pe site-ul taberei DeMoga Music Junior Camp.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s