Au inceput inscrierile la Concursul „Musica Mundi”

Au inceput inscrierile pentru a doua editie a Concursului National „Musica Mundi”, organizat de Boem Club.

Competitia este destinata muzicienilor amatori (copii, adolescenti si adulti), care studiaza muzica in sistem privat, cu varsta minima de 4 ani si fara limita superioara de varsta. Inscrierile au loc pana pe data de 8 noiembrie si se pot face online sau personal la sediul Boem Club.

Concursul „Musica Mundi” va avea loc in perioada 15-23 noiembrie, in Sala de Auditii a sediului Boem Club Dorobanti (Bucuresti, intrarea Bitolia, nr. 65, sector 1).

Copiii si adolescentii pasionati de muzica se pot inscrie la urmatoarele sectiuni de instrumente:

  • pian – nivel incepator sau avansat pentru grupele de varsta pana in 6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani, 13-14 ani, 15-18 ani
  • chitara pentru grupele de varsta pana in 6 ani, 7-9 ani, 10-14 ani si 15-18 ani
  • vioara pentru grupele de varsta pana in 6 ani, 7-9 ani, 10-14 ani si 15-18 ani
  • canto pentru grupele de varsta pana in 6 ani, 7-9 ani, 10-12 ani, 13-15 ani, 16-18 ani

Adultii (peste 18 ani) se pot inscrie in concurs la urmatoarele doua sectiuni:

  • canto
  • instrumental (pian, chitara, vioara, violoncel, saxofon)

Regulamentul si detaliile legate de inscriere pentru Concursul „Musica Mundi” sunt afisate pe site-ul Boem Club la sectiunea Avizier si pe pagina de Facebook a Scolii.

Ii invitam pe toti cei care canta din voce sau la unul dintre instrumentele care au sectiuni in acest concurs sa participe, deoarece cu fiecare participare la auditii, concursuri, preselectii si concerte acumuleaza experienta de scena, experienta care ii va ajuta sa cante din ce in ce mai natural si fara emotii, in orice context.”, Claudia ATANASOAE, Director, Scoala de Muzica Boem Club


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s