Atentie la zaharul din alimente

Atentie la zaharul din alimente

Daca stii cat de nociv este zaharul si ti-ai propus sa il eviti, primul pas este sa verifici etichetele alimentelor cumparate. Te va uimi cat de multe alimente contin zahar.

La Traieste Sanatos cu Simona, bloggerita Florina Badea, consultant in nutritie, trage un semnal de alarma asupra consumului de zahar, pentru a ne ajuta sa constientizam cat de nesanatos este si sa gasim alternative. „Primul mesaj pe care as vrea sa il transmit parintilor ar fi sa citeasca cu atentie etichetele”, spune ea.

Afla aici recomandarile Florinei pentru a elimina acest produs din viata ta.

Tine minte ca zaharul se ascunde si sub alte denumiri, cum ar fi sirop de porumb sau dextroza. Daca ai dubii asupra unui aliment, ideal ar fi sa renunti de tot la el. Cauta retete de prajituri fara zahar, consuma alimente cat mai putin procesate si inlocuieste dulciurile cu fructe si legume, care iti ofera tot zaharul de care ai nevoie.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador, sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s