Atena Boca este singura romanca aleasa de Facebook in programul Community Leadership 2018

Atena Boca este singura romanca aleasa de Facebook in programul Community Leadership 2018

Atena Boca, fondatoarea „La primul bebe”, una dintre cele mai active si mai ample comunitati online din Romania, destinata gravidelor si proaspetelor mame, este singura romanca aleasa de Facebook sa faca parte din programul Community Leadership 2018, din peste peste 6.000 de aplicatii din aproape toate tarile lumii.

Din dorinta de a intra in contact cu alte mame, Atena Boca a creat un grup pe Facebook, grup care in 5 ani a crescut intr-o adevarata comunitate. Astazi, „La primul bebe” numara peste 52.000 de membri si a strans aproape jumatate de milion de euro in diverse campanii umanitare.

Astfel, prin comunitatea ei, Atena Boca a fost aleasa pentru Facebook Community Leadership Program Residency and Fellowship, un program de un an oferit si coordonat de Facebook Headquarters. Proiectul este menit sa ofere sprijin celor mai puternici lideri de comunitati din intreaga lume sa isi duca la capat viziunea si misiunea, atat prin burse, dar mai ales prin training continuu vreme de 12 luni.

„Va fi o scoala extraordinara pentru mine sa pot invata direct de la sursa atat de mult timp si sa am sansa uriasa sa ii intalnesc pe cei mai buni din lume. Un netwrorking la nivel inalt. Sunt singura din Romania, da, si suntem doar 20 de persoane din Europa, restul vin de pe celelalte continente”, spune incantata Atena.

Fondatoarea „La primul bebe”, cea mai mare comunitate de sprijin pentru mame educate de la noi, povesteste ca a aplicat pentru acest program in februarie, anul acesta. „Scria pe el numele meu, atat de bine se potrivea descrierea lui cu ceea ce fac eu de aproape sase ani. Am trecut printr-un lung proces de selectie si sunt foarte fericita ca am trecut toate probele. Pentru mine este o onoare sa imi fie validata activitatea de insasi platforma in care am construit comunitatea La primul bebe. Inseamna foarte mult. Imi intareste ideea ca oricine poate sa construiasca ceva cu sens atunci cand isi gaseste drumul, cand isi urmeaza talentele, cand are in vedere si binele celor din jur si nu doar pe al lui”, crede Atena.

Pentru toate initiativele sale, Atena Boca este si castigatoarea trofeului Liderii anului 2017 in Social Media, la Gala Itsy Bitsy.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s