Atelierele Micul Artist se redeschid din septembrie la Opera Comica pentru Copii

Opera Comica pentru Copii redeschide Atelierele „Micul Artist”, unul dintre cele mai asteptate proiecte ale institutiei. Ateliere se vor desfasura intr-o forma adaptata: acestea vor fi sustinute la sediu sau online, iar pentru anul 2020-2021 sunt disponibile aproximativ 27 de ateliere diferite, 16 la sediu si 11 online.

Printre acestea se numara actorie, balet, cor, musical, dans contemporan si dansuri populare, street dance, zumba, step, pantomima, scenografie, laborator de papusi, debate, benzi desenate, scriere creativa, fotografie, comunicare, oratorie, astronomie, ceramica si filosofie. Fiecare atelier va avea 30 de intalniri la sediu sau online, in perioada 28 septembrie 2020 – 21 mai 2020, iar pretul este echivalentul a 20 de lei pe sedinta.

Pentru inscrieri, parintii vor completa un formular online (bit.ly/ÎnscrieriMiculArtist), urmand ca viitorii „mici artisti” sa participe la preselectii in functie de programarea disponibila pe site: www.operacomica.ro/atelierele-micul-artist.

Programul „Atelierele Micul Artist” este unul dintre cele mai iubite proiecte ale Operei Comice pentru Copii, avand ca scop dezvoltarea si educarea celor mici prin joc si arta, indrumati de tineri profesionisti activi in domeniu.

Mai mult, weekendul acesta copiii sunt asteptati in curtea OCC, loc care s-a transformat in cel mai mare parc cultural pentru copii. Pe langa spectacolele „Bastien si Bastienne” si „Petrica si Lupul”, care se joaca in aer liber pe cele doua scene, o multime de alte activitati ii atrag pe cei cei mici in Calea Giulesti 16: Gradina cu Fluturi, Carnivorium (gradina cu plante carnivore), Copacul Pasarilor, scoala de soferi OCC, Express OCC (plimbari cu trenuletul), Stage Academy (workshop efecte de scena), Raul OCC, Water Fight, Ateliere de Creatie, Aventura Parc sunt doar cateva dintre ele.

Program

Vineri: 17:00 – 21:30
Sambata – Duminica: 10:00 – 14:00 si 17:00 – 21:30
Accesul la activitati se face pe baza de tichete, care se achizitioneaza de la Magazinul OCC.

Pentru accesul la spectacole, biletele pot fi achizitionate de aici.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s