Ateliere si cursuri de toamna PlaYouth

In PlaYouth, toamna nu se numara bobocii, ci atelierele si cursurile.

Ne bucuram sa vedem copiii plini de energie sa descopere lumea, iar parintii, dornici sa ii indrume si sa ii insoteasca activ pe acest drum.

PlaYouth a inceput activitatea cu multa energie si va anuntam urmatoarele ateliere si cursuri pe care le-am pregatit atat pentru copii, cat si pentru parinti:

Vineri, pe 23 septembrie, se da startul evenimentelor de comunitate cu “Jocuri in familie”, o seara in care ne strangem prietenii si formam echipe pentru jocuri distractive si relaxante ca: Activity, Sugar Cubes, Saboteur, Monopoly, dar si alte jocuri interactive. Continuam pe 24 septembrie, cu Atelier de origami pentru copii si parinti, unde ne vom antrena atentia, dexteritatea si creativitatea.

Pe 25 septembrie, avem Atelierul de bune maniere, unde invatam cateva reguli de baza pentru a ne prezenta frumos la scoala, in familie sau in orice alt context din societate. incheiem luna septembrie cu un alt eveniment de comunitate, “CineClub pentru copii si parinti”, o seara dedicata filmelor ce trezesc de fiecare data discutii aprinse.

Din Octombrie, se vor tine mult-asteptatele cursuri. Acestea au rolul de a aprofunda informatiile de la atelier, pentru ca se desfasoara pe o durata mai lunga, fiind impartit in module si sedinte de curs. Copii se pot inscrie la: Chitara Acustica, Necesitatea intrebarilor, Improvizatie, Curs de pictura si desen, Spray-Painting, Origami sau Storytelling.

Pentru mai multe detalii legate de activitatile PlaYouth, puteti intra pe http://playouth.ro/calendar sau puteti scrie un mail la contact@playouth.ro.

PlaYouth organizeaza ateliere, cursuri si tabere de educatie prin joc si arta pentru copiii din Bucuresti cu varstele intre 5 si 12 ani. Isi propune sa construiasca o comunitate cat mai mare de parinti si copii pasionati de educatia alternativa si sa ofere spatiul in care pot gasi toate resursele creative necesare.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s