Asociația Activity organizează Ziua familiei active pe 25 iunie

Copiii și părinții sunt așteptați pe 25 iunie la Ziua Familiei Active, un eveniment de joacă și relaxare desfășurat la Roaba de Cultură din parcul Herăstrău.

Evenimentul, organizat de Asociația de Intervenție Terapeutică pentru Copil și Familie – Activity, va găzdui o serie întreagă de activități de relaxare și momente artistice atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Intrarea este liberă.

Copiii vor putea participa pe tot parcursul zilei la ateliere creative de face painting, arte combinate, dezvoltare personală, arte plastice, activități senzoriale, momente de magie sau momente de dans. De asemenea, echipa Activity a pregătit și câteva activități pentru părinți, în timp ce piticii se distrează la cele pregătite pentru ei, printre care atelierele despre îndeplinirea aspirațiilor sau momentele de dans pentru adulți.

„Dacă în 2021, Ziua Familiei Active aducea o doză de optimism părinților și copiilor într-un context incert, în 2022, evenimentul Asociației Activity deschide vacanța de vară cu și mai multă voie bună alături de tradiționalii prieteni, dar și noii parteneri. Promitem o zi plină de momente speciale pentru cei mici, cât și pentru cei mari oferindu-le o ocazie inedită pentru a petrece timp de calitate împreună”, spune Andrei Ionel Mocanu, psiholog cognitiv – comportamental, fondator și președintele Asociației Activity.

Programul Zilei Familiei Active îi va bucura pe copii și pe părinți cu momente artistice cu trupe de dans, grupuri vocale, clipe de magie și va fi moderat de Vasile Calofir, actor și entertainer.

Printre invitații confirmați se numără: Ștefan și Sasha Rebeja – dansatori profesioniști și antreprenori, Teo Magic Show, Monica Davidescu, Clubul Sportiv Aerostar Mădălina Barbu, Deea Andreea, Ștefan Teo, Trupa Sirenele, Casa de coregrafie Alin Ciobotaru, Prof. Bogdan Adrian Perțea, Dorina Opran, Lucia Boghină, Georgiana Nicol Vigu – dream managers, Grupul vocal „Flori de dor”, Ateliere colorate – comunitate de arte pentru copii și adulți, Sevi Grecianu – psiholog și terapeut ABA, Colecții dulci, Academia POT, Aura B – artistă, Școala de dans Hobby Dance.

Detalii despre program se găsesc pe pagina de Facebook a Asociației Activity și pe www.asociatia-activity.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s