Antonia Noel vine la Pitesti: Comunicarea de succes parinte-copil

Trainerul Antonia Noel ii invita pe parintii din Pitesti la conferinta Comunicarea de succes parinte-copil, unde, prin Metoda ESPERE, vei afla abordari concrete pentru diverse situatii din relatia parinte-copil, in functie de varstele micutilor.

Conferinta are loc pe 02 aprilie 2015, la Hotelul Victoria din Pitesti, intre orele 18:00 si 20:30, si este destinata atat parintilor, cat si cadrelor didactice, psihologilor, medicilor si tuturor celor care lucreaza si/sau sunt în contact cu copiii.

Cum poti obtine de la copil raspunsuri adecvate, fara sa te folosesti de recompensa sau pedeapsa? Cum faci diferenta intre nevoile si dorintele lui? Cum vei reusi sa-i oferi o ascultare empatica? Acestea sunt cateva dintre temele ce vor fi abordate în cadrul conferintei.

Antonia Noël, specialist in comunicare si formator prin Metoda ESPERE, va transmite participantilor tehnici de comunicare care ii vor ajuta pe adulti sa construiasca o comunicare sanatoasa cu copiii.

Pretul unui bilet este 80 de lei, iar cu reducere 60 lei. Biletele se pot achizitiona de la Academia Fastrackids Pitesti, str. Eremia Grigorescu nr. 12, sau inainte de inceperea conferintei, in limita locurilor disponibile in sala.

Pentru reduceri de pret, poti trimite un e-mail pe adresa frangulea_marioara@yahoo.com sau suna la 0729 050 635 sau 0754 811 936. Mai multe informatii despre eveniment se gasesc pe pagina de Facebook.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s