Animație nouă în cinematografe: Aventurile Inspectorului Sun

Cea mai nouă animație distribuită de Vertical Entertainment este acum în cinematografe și așteaptă ca părinții și copiii să se așeze confortabil pentru o oră și jumătate de râsete și voie bună, dar și o doză de mister!

Acțiunea se întâmplă în anul 1934, în Shanghai. Într-o lume a insectelor paralelă cu cea a oamenilor, Inspectorul Sun câștigă ultima misiune împotriva inamicului său, Lăcusta Roșie, înainte de a se îmbarca într-o călătorie către San Francisco. Însă vacanța lui se termină brusc când milionarul Dr. Acșiață este găsit fără viață. Ceea ce începe ca un caz de rutină pentru Sun va decide în cele din urmă nu doar soarta insectelor, cât și cea a umanității.

Pentru varianta în limba română au dublat Cristian Neacșu, Florina Văleanu, Alexa Istrate, Dina Rotaru și Mike Alexandru Gheorghiu.

Animația este realizată de casa de producţie Kapers Animation în regia lui Julio Soto Gúrpide după un scenariu scris de Rocco Pucillo.

Animația Aventurile Inspectorului Sun este distribuită de Vertical Entertainment si este disponibilă în cinematografele din toată țara.

Urmărește trailerul mai jos:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s