Andrei Aradits: Intentia de a fi un parinte bun e laudabila

Andrei Aradits: Intentia de a fi un parinte bun e laudabila

Unul dintre lucrurile pe care le apreciem la actorul Andrei Aradits este usurinta cu care isi deschide sufletul. La Tati in dialog, am avut ocazia sa ii vedem o latura mai sensibila, intr-un interviu emotionant, despre cele mai firesti nelinisti din viata de parinte si despre cum este sa fii tata de adolescent. Daca nu ai prins discutia, o poti asculta in podcastul de aici.

Ceea ce iti imaginezi ca va face copilul tau n-are nicio legatura cu ce face copilul tau. Marele soc vine inca din scutece, cand bebelusii nu au nicio legatura cu aia din reclame”, aflam de la Andrei.

Desi actorul considera ca rolul de tata este doar o parte din ceea ce il defineste, tot el este de parere ca acesta este si probabil cel mai important rol al sau. Iar tremurul din voce si patosul cu care vorbeste despre fiul sau sunt cele mai bune dovezi.

Dialogul cu Andrei Aradits devine cu atat mai induiosator cu cat se deschide mai mult si dezvaluie toate grijile oricarui parinte, de care poate ne este prea rusine sa vorbim si carora el le da o voce. Incepand cu nelinistea din primele zile la gandul ca poate nu oricine este menit pentru viata de parinte si pana la grija de a-i oferi copilului sau un stil de viata echilibrat, actorul impresioneaza prin candoarea sa.

Intentia de a fi un parinte bun e laudabila. E un joc de glezne in jurul unei intentii, pentru ca, da, imi doresc sa fie fericit si bucuros si liber, dar imi doresc sa nu ramana totusi repetent.”

Te invitam sa asculti aici intreg interviul din emisiunea Tati in dialog si sa te inspiri din franchetea emotionala a lui Andrei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s