Andreea Raicu: Cum sa schimbi, sa introduci sau sa renunti la obiceiuri

Andreea Raicu: Cum sa schimbi, sa introduci sau sa renunti la obiceiuri

Fie ca vrei sa incepi sa mergi la sala, fie ca vrei sa renunti la fumat, fie ca vrei sa iti faci mai mult timp de iesit cu prietenii, de cele mai multe ori, este greu sa te tii de un anumit plan cu privire la un obicei. De aceea, am fost foarte fericiti cand Andreea Raicu a venit cu o solutie, la Happy Music cu Ruxandra si Marius. Asculta sfatul sau aici.

Avand din ce in ce mai multa treaba, ca sa pot sa fiu eficienta si sa pot sa fac totul asa cum imi doresc, a trebuit sa invat sa fiu disciplinata, sa fiu organizata si sa prioritizez lucrurile si asta s-a intamplat cu foarte multa disciplina”, povesteste Andreea Raicu.

Dupa cateva cercetari, a ajuns la concluzia ca, pentru a schimba, pentru a introduce sau pentru a renunta la obiceiuri, este nevoie sa te tii de un lucru timp de 90 de zile, cladindu-ti astfel o rutina.

Tot Andreea ne-a mai spus si cat de important este sa invatam sa spunem NU, pentru a face loc in viata noastra lucrurilor care ne fac placere, adica acele obiceiuri de care vrem sa ne inconjuram.

Asculta podcastul de mai jos pentru a afla mai multe despre programul de 90 de zile si cum sa alegi doar obiceiuri care iti fac viata mai frumoasa.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s