Analizele necesare inainte de intrarea la gradinita

Analizele necesare inainte de intrarea la gradinita

Cum sistemul imunitar al picilor este foarte fragil, este important sa ne gandim daca alegem sa le facem sau nu analizele necesare inainte de intrarea in colectivitate. Mai multe despre acest subiect iti spunem acum, la Parinti de Pici.

Copiii isi impart mancarea, pun manutele peste tot, se intind pe jos, uita sa se spele pe maini si cate si mai cate. Astfel, microbii se raspandesc extrem de repede intre picii de gradinita.

In acelasi timp, singurele documente medicale, de care ai nevoie cand iti inscrii copilul la gradinita, sunt adeverinta medicala de la medicul de familie si avizul epidemiologic. Nu mai sunt obligatorii si alte analize medicale.

Noi, insa, iti recomandam sa ii faci micutului tau toate analizele necesare, pentru a te asigura ca puiul tau nu ii poate contamina pe cei din jurul sau si pentru a-l putea proteja cum se cuvine.

Georgiana, mamica de pici, mai are putin pana in momentul in care isi va duce fetita la gradinita, asa ca s-a interesat mult de acest subiect. Mai multe ne spune ea, acum, la Parinti de Pici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s