AMS Rent a Car – Alegerea corecta pentru familia ta

Fie ca te pregatesti sa pleci in vacanta cu cei dragi, ca mergeti la munte sau la bunici sau ca va intoarceti cu totii acasa dintr-o vacanta in familie, conteaza foarte mult sa ajungi la destinatie fara griji. AMS Rent a Car te ajuta sa ai cele mai frumoase momente alaturi de cei dragi tie, oferindu-ti masina ideala pentru tine si familia ta.

Cu siguranta, parintii inteleg mai bine ca oricine utilitatea unei masini – pentru dus si adus copiii de la gradi sau de la scoala, pentru dus si adus copiii de la afterschool, pentru vacantele de familie, pentru vizitarea rudelor din alte orase. Sunt unele drumuri pe care le faci zi de zi si altele pe care ai nevoie sa le faci, pentru relaxarea in familie si pentru a petrece timp de calitate impreuna cu cei dragi. Asa ca, ce te faci cand ti se strica masina? Iti lasi copiii sa schimbe o serie de transporturi in comun, chiar daca sunt prea mici? Schimbi vreo 4-5 taxiuri pe zi, doar ca sa faci toate drumurile, ajungand la preturi destul de piperate si nu tocmai in cele mai curate conditii? Renunti la vizita de la bunici pe care toata familia o asteapta? Amani vacanta, desi deja ti-ai luat concediu?

AMS Rent a Car iti ofera soluția la aceste intrebari si iti spune ca nu trebuie sa faci niciun compromis. Nu trebuie sa pierzi niciun moment pretios si nu trebuie sa te stresezi ca ti s-a dat rutina peste cap. AMS Rent a Car iti vine in ajutor cu masina ideala pentru tine si familia ta, oferindu-ti confortul si siguranta pe care ti le doresti pentru cei dragi.

Spre deosebire de alte modalitati de transport, autoturismele oferite de AMS Rent a Car sunt pastrate in stare excelenta si sunt intretinute si curatate constant. In plus, nu-i asa ca preferi sa stii ca ai o masina in fata casei, decat sa cauti taxiuri la orele de varf sau sa astepti dupa transportul in comun?

Masinile incapatoare de la AMS Rent a Car sunt accesibile si extrem de utile pentru orice nevoie, fie ca este vorba de cursele zilnice sau de vacanta in familie.

_logo-ams_v2

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s