Amalia Enache da voce unei mame grozave in „THE LEGO® NINJAGO® MOVIE”

Amalia Enache da voce unei mame grozave in „THE LEGO® NINJAGO® MOVIE”

Cunoscuta prezentatoare a Stirilor PRO TV si de curand mama unei fetite adorabile, Amalia Enache a acceptat o noua provocare in cariera sa, atunci cand a decis sa-si imprumute vocea personajului Koko din mult-asteptata aventura animata THE LEGO® NINJAGO® MOVIE”, care va avea premiera in cinematografele din Romania pe 22 septembrie.

Despre provocarile si bucuriile aduse de acest debut actoricesc, Amalia Enache a declarat: „Eu la televizor apar si vorbesc despre stiri, despre lucruri foarte concrete, iar aici a fost nevoie sa reproduc niste sunete de luptatoare ninja la un moment dat si asta a fost foarte dificil. S-a si nimerit foarte bine personajul pe care il interpretez. Este vorba despre o mama. Dupa 21 de ani de meserie, ceea ce mi s-a intamplat acum este ceva complet diferit, fiind vorba despre debutul meu absolut. Mi-a placut la nebunie aceasta experienta, atat de mult incat vreau sa mi se mai intample acest lucru”, a concluzionat ea.

Lupta pentru salvarea orasului NINJAGO® il aduce in mijlocul actiunii pe tanarul Lloyd, care, alaturi de cativa prieteni, formeaza o grupare secreta de luptatori ninja. Supravegheati de inteleptul maestru Wu, acestia trebuie sa il invinga pe cel mai rau tip – Lordul Garmadon – care, nu intamplator, este si tatal lui Lloyd. Caramida contra caramida si tata contra fiu, confruntarea suprema va disciplina echipa de luptatori, ii va face pe tineri sa colaboreze si ii va ajuta sa isi descopere puterea interioara Spinjitzu.

O noua aventura animata din franciza LEGO®, „THE LEGO® NINJAGO® MOVIE” reuneste pe marile ecrane o distributie de zile mari, atat in versiunea in limba romana, cat si in cea originala din care fac parte: Dave Franco, Justin Theroux, Michael Peña, Zach Woods, Olivia Munn si legendarul Jackie Chan. Productia Warner Bros. Pictures si Warner Animation Group are premiera pe 22 septembrie in cinematografele din toata tara.

Puteti afla cum s-a descurcat Amalia Enache in studioul de dublaj si care au fost primele ei impresii despre rolul sau din „THE LEGO® NINJAGO® MOVIE” vizionand clipul urmator:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s