Alimente benefice in sezonul rece

Alimentele nesanatoase sunt daunatoare in general, insa in sezonul rece au efecte negative si mai puternice. Zaharul, paine alba, prajelile si alimentele procesate slabesc imunitatea foarte mult, de aceea e bine sa le evitam. Cand vine frigul este recomandat sa ne axam pe legume, supe calde, nu fierbinti si peste sau sardine pentru aportul de Omega 3.

Cum sa ne crestem imunitatea si ce sa mancam iarna ne spune Cristian Margarit, consultant in nutritie si fitness, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s