Alex Dona: Adeptul unui parenting relaxat si cu umor

Alex Dona: Adeptul unui parenting relaxat si cu umor

Ca sa te ajutam sa incepi minivacanta de 1 Decembrie pe o nota vesela, am vrut sa iti oferim o editie extra hazlie si relaxata, a emisiunii Tati in dialog. Noi zicem ca am reusit, avandu-l ca invitat pe Alex Dona, managing partner la Times New Roman, dar vrem sa aflam si parerea ta. Daca n-ai prins interviul spumos de pe Itsy Bitsy FM, asculta aici podcastul.

Intrebat de Alex Zamfir, gazda emisiunii, ce il califica drept cel mai bun tata pentru Clara, Alex Dona a raspuns cu umoru-i caracteristic: „Eu sunt un strateg desavarsit: am divortat”. Insa, vazandu-si copilul doar in weekenduri, actionarul TNR recunoaste ca ii este greu fara Clara si stie ca, voit sau nu, o rasfata ca sa compenseze timpul pierdut. Una dintre metodele prin care alege sa recupereze din timpul fara ea este ca, in loc sa ii citeasca povesti seara, prefera sa petreaca timp de calitate cu fetita lui, stand de vorba inainte de culcare.

Motociclist, rocker, umorist si organizator de evenimente – este lesne de inteles de ce Alex Dona prefera un parenting cu o abordare mai relaxata. De la el am aflat ca refuza sa o minta pe Clara, este de parere ca fetita lui ar trebui sa se concentreze pe ceea ce ii place si nu pune presiune pe ea.

„Nu sunt genul care se streseaza inutil. Dimpotriva, eu sunt un adept al relaxarii.”

Dincolo de povestile din viata de parinte, Alex Dona ne-a mai vorbit si despre un alt rol al sau, anume cel de Ambasador pentru HOSPICE Casa Sperantei. „Tatal meu a murit la inceputul anului de cancer. Si cei de la HOSPICE au fost de mare ajutor, pe ultima perioada a vietii. Dupa care, au venit catre mine si m-au rugat sa ii ajut cu tot ce pot. Si cam asta am facut – prezentari evenimente, participari la proiecte, strans de fonduri”.

Mai multe atat despre proiectele caritabile derulate, cat si despre viata de parinte, poti afla de la Alex Dona, din podcastul de mai jos.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s