Alegerea pastei si a periutei de dinti

Cand vine vorba sa alegem o pasta de dinti luam in calcul urmatoarele criterii: varsta, marca, buget. Pasta pe care o cumparam trebuie sa contina o cantitate mare de fluor, insa daca e vorba de copii cantitatea este mai redusa. Este indicat sa schimbam periodic pasta de dinti si sa nu ii lasam pe cei mici sa foloseasca pasta noastra, deoarece cantitatea de fluor mai mare le afecteaza sanatatea dintilor.

La fel de importanta este si periuta de dinti, fie ca optam pentru una clasica sau pentru una electrica. Stim sa ne spalam corect pe dinti? Aflam raspunsul de la Cristian Irimia, medic stomatolog, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s