Albirea dintilor

Cea mai buna albire a dintilor se face la cabinet. Nu este recomandat sa facem acasa procesul de albire. Putem apela fie la albirea cu laser, fie cu lampa cu lumina albastra, fie cu solutie de albire. In functie de metoda la care apelam durata efectului de albire variaza de la 1 an la 2 ani.

Albirea dintilor – o necesitate sau un moft? Avem nevoie sa ne albim dintii? Ce inseamna practic albirea dentara, in ce consta? Este o metoda sigura, eficienta? Bilal Takouzli, medic stomatolog, ne ofera raspunsurile la aceste intrebari, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s