Ajuta-ti copilul sa descopere mai usor lumea si sa infrunte provocarile cu Liv.52 sirop!

Ajuta-ti copilul sa descopere mai usor lumea si sa infrunte provocarile cu Liv.52 sirop!

Imagineaza-ti-l pe bebe ca pe un mic extraterestru nevoit sa paraseasca singura lume pe care o cunoaste – burtica ta – pentru a pasi intr-o alta cu totul diferita, pe care nu o intelege si la care trebuie brusc sa se adapteze. Orice element nou pe care il intalneste ii solicita organismul deja fragil si sensibilizat de tot zbuciumul „aterizarii fortate”. Nu e calmat decat de vocea, de mirosul, de caldura ta, pe care le recunoaste si de care se agata pentru a face fata noilor provocari. Iar tot ce iti doresti tu este sa il ajuti sa creasca, sa descopere si sa intre in armonie cu aceasta lume noua.

Aflat inca in stadiul de dezvoltare, ficatul nou-nascutului, principalul organ cu rol in detoxifierea organismului, nu e intotdeauna capabil sa proceseze toxinele din mediul inconjurator si nici sa preia si sa inlature o cantitate suficienta de bilirubina din sange. In aceasta situatie, poate aparea icterul accentuat sau prelungit, asociat, uneori, cu stari de apatie, lipsa poftei de mancare, stagnarea greutatii, crize de plans. In primele luni si ani de viata, organismul sugarului, si apoi al copilul in crestere, continua sa ramana fragil in calatoria sa de intalnire, de testare, de descoperire a lumii inconjuratoare. Alimentele procesate sau grase, anumite tratamente medicamentoase, toxinele din mediul inconjurator, toate suprasolicita ficatul copilului si il impiedica sa-si indeplineasca la capacitate maxima functiile.

Pentru a te sustine in eforturile tale de a-ti ajuta copilul sa faca fata provocarilor lumii pe care abia o descopera, Himalaya a creat formula de plante Liv.52 sirop, ce poate fi administrata inca din primii ani de viata.

Liv.52 sirop este un supliment alimentar pentru ficat si vezica biliara realizat din ingrediente active naturale, atent selectionate si in concentratii studiate si recomandate. Printre plantele de baza din formula Liv.52 se numara:

Cicoarea (Cichorium intybus)

Cicoarea are efecte benefice in reducerea toxicitatii ficatului determinata de medicamente sau de alte substante toxice. Ajuta la protectia celulelor hepatice, sustine sanatatea ficatului si a vezicii biliare, favorizeaza eliminarea toxinelor si purificarea sangelui.

Catina rosie (Tamarix gallica)

Are efect antioxidant si hepatoprotector.

Coada soricelului (Achillea millefolium)

Contribuie la protectia membranelor de actiunea distructiva a radicalilor liberi, la stimularea secretiei biliare si ajuta la eliminarea disconfortului digestiv.

Caper (Capparis spinosa)

Imbunatateste activitatea hepatica si apetitul.

Arjuna (Terminalia arjuna)

Scoarta macinata a acestui arbore contribuie la sustinerea sanatatii ficatului.

Sustine organismul copilului tau in perioada de crestere si dezvoltare cu Liv.52 sirop si ajuta-l pe cel mic sa descopere lumea cat mai bland si sa paseasca frumos in viata!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s