Ajungem MARI transmite un apel la voluntariat

Programul educational Ajungem MARI cauta tineri voluntari pentru copiii din centrele de plasament din Bucuresti si alte 24 de judete.

Asociatia Lindenfeld cauta voluntari cu varste peste 15 ani, care sa tina cursuri interactive sau ateliere de creatie, care sa ii ajute pe cei mici la teme sau sa organizeze iesiri educative, in tot acest timp punand accentul pe dezvoltarea personala a copiilor.

Voluntarii sunt invitati sa se implice in proiectul „Da-ti pasiunea mai departe”, proiectul anului in educatie la Gala Nationala a Voluntarilor 2015. Momentan, beneficiaza de proiect 1000 de copii aflati in grija statului, iar numarul lor tot creste.

Pentru participare, nu este nevoie de o experienta anterioara de predare sau lucru cu cei mici, ci doar de implicare si dorinta de a ajuta copiii defavorizati. Inainte de a participa la activitati, voluntarii vor merge la traininguri, la care vor invata tot ce trebuie sa stie pentru interactiunea cu cei mici.

Proiectul este structurat pe mai multe module, iar voluntarii inscrisi intr-un anumit modul sunt rugati sa isi transmita pasiunile mai departe 2 ore pe saptamana. Pentru detalii, intra AICI.

In ce judete se tine programul? Ajungem MARI cauta voluntari in Bucuresti si judetele Alba, Arad, Bihor, Braila, Brasov, Buzau, Constanta, Cluj, Dambovita, Dolj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mures, Neamt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timis, Valcea, Vaslui, Vrancea. In celelalte judete, Ajungem MARI caută cate un coordonator care sa demareze activitatea, dedicand 4-5 ore saptamanal. Cei interesati pot trimite CV-ul si o scrisoare de intentie la adresa office@ajungemmari.ro.

Cum devii voluntar? Pentru a te inscrie in program, completeaza formularul http://goo.gl/forms/2hWeZNUg11. Inscrierile pentru modulul de primavara, februarie – iunie 2016, se fac pana pe 24 ianuarie 2016.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s