Afostodata.net completeaza spectacolele de la Opera Comica pentru Copii

Platforma online afostodata.net, cu povesti audio si traduse in limbaj mimic-gestual, completeaza spectacolele de la Opera Comica Pentru Copii.

Incepand cu 1 Martie, afostodata.net transforma spectacolele de la Opera Comica Pentru Copii in povesti audio si inregistrari mimico-gestuale, pentru copiii hipoacuzici. In plus, continutul audio va fi disponibil ca Podcast in iTunes.

Iubitorii spectacolelor de la Opera Comica Pentru Copii vor putea continua experienta din sala de spectacol si acasa, prin intermediul povestilor de pe www.afostodata.net. Cu o zi inaintea fiecarei premiere, cei mici vor putea asculta povestea pe site sau o vor putea urmari tradusa in limbaj mimico-gestual. De asemenea, povestile vor ramane permanent pe afostodata.net, astfel incat copiii sa le poata asculta sau vedea gratuit ori de cate ori le e dor de personajele de pe scena.

Stagiunea de povesti incepe cu Alice in tara Minunilor, spectacolul de balet care se va juca incepand din 1 martie 2019, in regia si coregrafia Corinei Dumitrescu.

Asadar, copiii pot ramane sub vraja povestii si dupa spectacol, ascultand/vizionand si varianta audio/mimico-gestuala a povestii in masina, acasa sau in excursii.

Afostodata.net este o platforma online unica in Romania care ofera gratuit povesti in formate audio, text, video si in limbaj mimico-gestual. Povestile sunt reinterpretate intr-o varianta moderna, apropiata limbajului de astazi.

Mai mult, pentru prima data in Romania, povestile au prins viata si in limbaj mimico-gestual romanesc pentru copiii cu deficiente de auz care sunt la fel de dornici „sa incalece pe-o sa” si sa porneasca in aventuri imaginare.

Colectia digitala contine in acest moment 33 de povesti, care pot fi urmarite gratuit pe PC, laptop, telefoane sau tablete.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s