Află despre dezvoltarea corectă a copilului alături de Raluca Chișu, în emisiunea „Primii 2 Ani”

Itsy Bitsy FM și Asociația Kinetobebe prezintă o nouă emisiune: Primii 2 Ani, cu Raluca Chișu.

Cunoscând grija părinților pentru creșterea corectă a copiilor lor, emisiunea Primii 2 Ani vine în sprijinul lor cu informații valoroase privind cele mai importante etape din dezvoltarea motorie a bebelușului și a copilului, până la vârsta de doi ani, evidențiind importanța kinetoterapeutului și a osteopatului în viața copilului.

Emisiunea, realizată sub forma unui podcast audio și video, se adresează părinților cu copii de 0-2 ani și femeilor însărcinate, care au ocazia să afle, de la Ana-Raluca Chișu și invitații ei, care sunt cele mai importante etape de dezvoltare a bebelușului.

Astfel, evaluarea preventivă a bebelușului răspunde dorinței părinților de a lua cele mai potrivite decizii, fiind astfel siguri că cel mic face corect primii pași în viață.

Află care sunt aspectele esențiale ale dezvoltării copiilor urmărind podcastul Primii 2 Ani, realizat de Raluca Chișu, coordonator al Centrelor de Recuperare Pediatrică KinetoBebe:


Despre Ana-Raluca Chișu

Ana-Raluca Chișu

Ana-Raluca Chisu este specialist în managementul sănătății și marketingul serviciilor de sanitate si educatie și fondator al primului Centru de Recuperare destinate exclusiv copiilor, din sectorul privat din România.

Raluca este absolventă a Academiei de Studii Economice București în limba germană, a programelor de specializare în Managementul Serviciilor de Sănătate ale Școlii Naționale de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sănătății București și absolventă a cursurilor de MBA ale Departamentului de Evaluare Internațională Educație al Școlii Internaționale din Cambridge. De asemenea, este consultant UNICEF în proiecte de sprijin și dezvoltare de politici de educație pentru sănătate, atât pentru personalul medical, asistenți medicali, asistenți comunitari și părinți.

În prezent, Raluca Chișu coordonează rețeaua Centrelor de Recuperare Pediatrică KinetoBebe și este manager de programe sociale în Asociația KinetoBebe. Cu o capacitate de peste 150 de copii in terapie, zilnic, centrele de recuperare și salina KinetoBebe sunt cele mai de impact unitati care ofera servicii de terapie pediatrica din Romania.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s