Adina Halas: Stilul de viata al unei mamici moderne

Adina Halas: Stilul de viata al unei mamici moderne

Adina Halas, prezentatoare TV si radio, blogger si, mai ales, mamica lui Serghei, a stat de vorba cu noi, la Happy Music cu Ruxandra si Marius, povestindu-ne cum i s-a schimbat viata dupa ce a devenit mama, cum isi mentine un stil de viata sanatos si cum abordeaza o mamica moderna provocarile cotidiene. Daca ai ratat emisiunea de pe Itsy Bitsy FM, poti asculta podcastul aici.

„Sunt lucruri pe care eu le fac zi de zi, este stilul meu de viata si, cumva, am fost foarte bucuroasa ca mi s-a cerut sa fac acest blog de catre cei, in special cele, care ma urmaresc de foarte mult timp”, ne spune Adina Halas Hugeanu.

Desi oricum ducea un stil de viata sanatos si era cunoscuta in televiziune ca fiind o promotoare a wellness-ului, odata ce a devenit mamica, Adina Halas a inceput sa aiba si mai multa grija de ea insasi. De la mancat mai sanatos pana la produse de ingrijire facute in casa, Adina a devenit un model de urmat in acest domeniu.

Pana acum, stilul meu de viata a influentat si influenteaza si alte persoane, multe dintre ele fiind mame, nu pot decat sa ma bucur”, povesteste ea. „Fiecare trebuie sa isi gaseasca adevarul personal, inspirat fiind de oameni care au reusit in anumite momente ale vietii.”

Despre cum este Adina Halas ca mama, te invitam sa descoperi acum, in podcastul de mai jos.

Adina Halas in postura de mamica moderna

Din ce ne-a povestit, Adina ni se pare o super mama, care stie sa isi imparta timpul intre familie, job si ea insasi. Cu alte cuvinte, o consideram o mamica moderna de admirat.

Adina povesteste si cum s-a schimbat de cand a devenit mama. Este de parere ca a invatat cum sa priveasca din alte perspective si cum sa fie mai organizata, mai responsabila, mai rabdatoare si mai empatica. Este o mama jucausa si spune ca nu ii lipseste nimic din viata de dinainte de copil.

Pe de alta parte, ea este constienta si de nevoia de timp personal. „Copilul are nevoie de o mama sanatoasa din toate punctele de vedere, inclusiv emotional”, explica Adina Halas. „Si, atunci cand devii mama, nu trebuie sa uiti ca esti sotie, iubita, fiica, prietena si asa mai departe. El trebuie sa vada toate aceste valente, ca asa va deveni si el un om matur complet.”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s