Activitati pentru bebelusi: Distractie cu apa

Activitati pentru bebelusi: Distractie cu apa

Copii sau adulti, cu totii ne entuziasmam la o balaceala buna de vara! In aceasta editie a emisiunii Parinti de Pici, iti oferim o serie de activitati pentru bebelusi, prin care sa ii arati micutului tau cat de distractiva poate fi apa.

„Pentru fetita noastra, balaceala e una dintre cele mai mari bucurii, inca de cand era foarte mica. Asa ca, pe timpul verii, o las in fiecare zi sa se bucure de apa in voie”, ne spune Georgiana, mama de pici. Din experienta personala, ea ne povesteste cateva dintre cele mai distractive activitati pentru bebelusi, pe care le-a incercat cu propriul copilas.

In primul rand, daca vorbim de baita piciului, pe caldurile de vara, cel mai bine este sa ii faci dusuri scurte si dese, pastrand cadita plina cu jucarii de baie. Sau, daca ai ocazia, poti amenaja o piscina gonflabila in curte sau pe balcon. Distractia este garantata daca, pe post de jucarii, ii pui in cadita sau in piscina o stropitoare, o strecuratoare, o palnie sau cateva pahare, sa descopere diferite moduri in care apa poate curge.

Asculta acum Parinti de Pici si afla si mai multe idei de activitati pentru bebelusi, menite sa aduca distractie cu apa.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s