Activitati interactive si oferte speciale la Kids Education

A treia editie a evenimentului Kids Education va avea loc in perioada 18-19 aprilie, la Palatul Copiilor din Bucuresti. Vizitatorii sunt asteptati cu oferte speciale, lectii demonstrative, mini-spectacole si concursuri cu premii pentru copii.

Ne bucuram ca, prin intermediul Kids Education, reusim sa construim un eveniment pentru intreaga familie. Pentru aceasta editie a evenimentului, ne-am concentrat atentia pe diversificarea programului de la scena Kids Education. Asa ca, in afara de faptul ca vor primi oferte inedite ale expozantilor nostri, vizitatorii mici si mari vor avea ocazia de a participa la cursuri si prezentari gratuite, sustinute de invitati speciali – a declarat Jessie Constantin, director proiect Kids Education.

Zeci de expozanti au pregatit programe artistice, educative si amuzante, special concepute pentru copii si parinti, la care participarea este gratuita.

La Kids Education vor participa gradinite, scoli, afterschool-uri, firme care ofera cursuri extrascolare pentru copii, dar si ONG-uri, dedicate educatiei copiilor cu varste intre 2 si 14 ani.

Intrarea vizitatorilor este libera. Programul de vizitare poate fi consultat pe site-ul Kids Education.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s