impachetare cadouri de craciun

Activitati de Craciun: 5 idei originale pentru hartia de impachetat cadouri

Cand vine vorba de darurile de Craciun conteaza nu doar continutul, ci si ambalajul. Gasesti in magazine o multime de modele frumoase de hartie de impachetat, dar ce-ar fi daca anul acesta i-ai suprinde pe cei dragi cu daruri impachetate original, in hartie personalizata chiar de tine si copilul tau?

Iata cateva idei care ni s-au parut foarte simple si simpatice:

Poti realiza usor pe o cutie de cadouri modelul unei ghirlande luminoase. Iti trebuie doar hartie simpla de impachetat, pomponi colorati, lipici sa-i lipesti pe hartie si o carioca, sa desenezi firul care leaga „beculetele” pufoase.

Poti realiza modele foarte haioase pe darurile de Craciun folosind forme de prajituri. Iti trebuie hartie alba de impachetat, cateva forme de prajituri si putina vopsea colorata, in care sa inmoi formele inainte de a le imprima pe cutia de cadou.

Cine nu s-ar bucura sa primeasca un cadou cu chipul lui Rudolf pe el? Il poti realiza in mai putin de 5 minute, lipind pe cutia ambalata in hartie un pompon mare, rosu, si desenand apoi doi ochi si doua cornite.

Cel mic te poate ajuta sa imprimi pe cutiile de cadou un model si mai original de reni, pictati cu piciorul. „Murdareste-i” copilului talpile cu vopsea maro si invita-l sa-si lase amprentele pe o coala de hartie de impachetat cadouri. Dupa ce s-a uscat vopseaua completeaza figurile renilor cu niste ochisori mobili, un nas rosu (poate fi pictat sau dintr-un pompon) si coarne desenate cu carioca.

Poti folosi si varianta cu amprente digitale pentru a imprima modele unice pe darurile de Craciun. Manutele harnice ale copilului tau vor lasa niste urme adorabile pe hartia de cadouri, daca le pictezi inainte cu vopsea alba si il rogi sa le lipeasca apoi cu grija pe hartie. Urmele manutelor se vor transforma usor in chipuri de Mos Craciuni daca le desenezi cate o pereche de ochi, o gura, un nas, ochelari si o caciula rosie.

Spor la impachetat si despachetat cadouri iti dorim!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s