Familia Crood: Vremuri noi

Familia Crood a reusit sa supravietuiasca unei serii intregi de pericole si dezastre, de la creaturi preistorice cu colti ucigasi la – nici mai mult, nici mai putin – Apocalipsa! Acum, ei au de infruntat cea mai mare provocare dintre toate: nu mai sunt singura familie de pe Pamant, ci mai exista inca una!

Famila Crood are nevoie de un nou loc pe care sa-l numeasca “acasa”. Prin urmare, pornesc cu totii in lumea larga, in cautarea unui loc mai ferit de pericole, unde sa-si construiasca un camin.

Cand descopera un paradis idilic inconjurat de ziduri, pare ca si-au gasit casa pe care o cautau si ca au scapat de probleme. Dar bucuria le e de scurta durata, caci acolo locuieste deja cineva – familia Maibunovici.

Familia Maibunovici (cu accent pe “mai bun”), cu casa lor sofisticata, cocotata in copaci, cu inventiile lor nemaivazute si cu acri intregi de pamant irigat pentru a da roade proaspete sunt cu cateva trepte mai sus pe scara evolutiei decat familia Crood.

Cand membrii familiei Crood vor deveni primii musafiri din istoria lumii nu va trece mult timp pana vor aparea primele tensiuni intre familia cavernelor si familia moderna.

Dar, cand parea ca nu exista vreo sansa ca cele doua familii sa se inteleaga, o amenintare comuna le va face sa-si accepte diferentele si sa faca front unit pentru a porni intr-o aventura de neuitat, care ii va ajuta sa-si construiasca un viitor impreuna.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s