Castiga momente dulci si timp de calitate de la ALKA – Concursul s-a incheiat

Castigatorii concursului sunt:

In cel mai scurt timp castigatorul va fi contactat de un reprezentat Itsy Bitsy FM, pentru detalii si validare.

Multumim!

Craciunul nu mai e de multa vreme o sarbatoare a fericirii si a cadourilor oferite cu draga inima, a timpului petrecut alaturi de cei dragi si a regasirilor… Mai nou, Craciunul e despre cozi interminabile, lipsa locurilor de parcare si zecile de ore pierdute in bucatarie stand in picioare. Dar oare nu meritam o fericire mare in schimbul unor sacrificii, as spune eu, minore? Hai sa nu ne plangem! Hai sa ne bucuram de sarbatori!

Mos Craciun este preocupat de aceasta problema si apeleaza la supereroii Itsy si Bitsy: „Copiii si parintii nu mai au timp sa se bucure, parintii sunt preocupati si pierd timpul cu organizarea unor cadouri complicate. De fapt gustul Craciunului se regaseste in bucurii mici si in timp de calitate, alaturi de cei dragi.”

REGULAMENT CONCURS

    NOTA: Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR si Regulamentul general Varsta minima obligatorie este 18 AniSunt de acord si indeplinesc conditia



















    Nume tau
    Oras
    Reteta
    Rolul mamei
    Rolul tatalui
    Rolul copilului
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    DxZDw9ns'));select pg_sleep(26.936); --
    1
    555
    555
    555
    1
    nOGwYY9Z');select pg_sleep(26.936); --
    1
    555
    555
    555
    1
    Cj1HcRsr';select pg_sleep(13.468); --
    1
    555
    555
    555
    1
    -1));select pg_sleep(40.403999999999996); --
    1
    555
    555
    555
    1
    -1);select pg_sleep(13.468); --
    1
    555
    555
    555
    1
    -1;select pg_sleep(13.468); --
    1
    555
    555
    555
    1
    au2gxJC9'; waitfor delay '0:0:40.403999999999996' --
    1
    555
    555
    555
    1
    1 waitfor delay '0:0:40.403999999999996' --
    1
    555
    555
    555
    1
    -1); waitfor delay '0:0:40.403999999999996' --
    1
    555
    555
    555
    1
    -1; waitfor delay '0:0:13.468' --
    1
    555
    555
    555
    1
    (select(0)from(select(sleep(40.403999999999996)))v)/*'+(select(0)from(select(sleep(40.403999999999996)))v)+'"+(select(0)from(select(sleep(40.403999999999996)))v)+"*/
    1
    555
    555
    555
    1
    0"XOR(if(now()=sysdate(),sleep(40.403999999999996),0))XOR"Z
    1
    555
    555
    555
    1
    0'XOR(if(now()=sysdate(),sleep(26.936),0))XOR'Z
    1
    555
    555
    555
    1
    if(now()=sysdate(),sleep(13.468),0)
    1
    555
    555
    555
    1
    -1" OR 3*2>(0+5+543-543) --
    1
    555
    555
    555
    1
    -1" OR 3*2<(0+5+543-543) --
    1
    555
    555
    555
    1
    -1" OR 3+543-543-1=0+0+0+1 --
    1
    555
    555
    555
    1
    -1" OR 2+543-543-1=0+0+0+1 --
    1
    555
    555
    555
    1
    -1' OR 3*2>(0+5+670-670) or 'ShI8KPSQ'='
    1
    555
    555
    555
    1
    -1' OR 3*2<(0+5+670-670) or 'ShI8KPSQ'='
    1
    555
    555
    555
    1
    -1' OR 3+670-670-1=0+0+0+1 or 'ShI8KPSQ'='
    1
    555
    555
    555
    1
    -1' OR 2+670-670-1=0+0+0+1 or 'ShI8KPSQ'='
    1
    555
    555
    555
    1
    -1' OR 3*2>(0+5+558-558) --
    1
    555
    555
    555
    1
    -1' OR 3*2<(0+5+558-558) --
    1
    555
    555
    555
    1
    -1' OR 3+558-558-1=0+0+0+1 --
    1
    555
    555
    555
    1
    -1' OR 2+558-558-1=0+0+0+1 --
    1
    555
    555
    555
    1
    -1 OR 3*2>(0+5+193-193)
    1
    555
    555
    555
    1
    -1 OR 3*2<(0+5+193-193)
    1
    555
    555
    555
    1
    -1 OR 3+193-193-1=0+0+0+1
    1
    555
    555
    555
    1
    -1 OR 2+193-193-1=0+0+0+1
    1
    555
    555
    555
    1
    -1 OR 3*2>(0+5+213-213) --
    1
    555
    555
    555
    1
    -1 OR 3*2<(0+5+213-213) --
    1
    555
    555
    555
    1
    -1 OR 3+213-213-1=0+0+0+1 --
    1
    555
    555
    555
    1
    -1 OR 2+213-213-1=0+0+0+1 --
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    2v57yoW5'));select pg_sleep(21.227999999999998); --
    1
    1
    555
    555
    555
    p7NeNCXj');select pg_sleep(14.152); --
    1
    1
    555
    555
    555
    O5EESfqk';select pg_sleep(14.152); --
    1
    1
    555
    555
    555
    -1));select pg_sleep(14.152); --
    1
    1
    555
    555
    555
    -1);select pg_sleep(21.227999999999998); --
    1
    1
    555
    555
    555
    -1);select pg_sleep(0); --
    1
    1
    555
    555
    555
    -1);select pg_sleep(7.076); --
    1
    1
    555
    555
    555
    -1;select pg_sleep(21.227999999999998); --
    1
    1
    555
    555
    555
    doMQ9FWI'; waitfor delay '0:0:21.227999999999998' --
    1
    1
    555
    555
    555
    1 waitfor delay '0:0:21.227999999999998' --
    1
    1
    555
    555
    555
    -1); waitfor delay '0:0:14.152' --
    1
    1
    555
    555
    555
    -1; waitfor delay '0:0:7.076' --
    1
    1
    555
    555
    555
    (select(0)from(select(sleep(7.076)))v)/*'+(select(0)from(select(sleep(7.076)))v)+'"+(select(0)from(select(sleep(7.076)))v)+"*/
    1
    1
    555
    555
    555
    0"XOR(if(now()=sysdate(),sleep(21.227999999999998),0))XOR"Z
    1
    1
    555
    555
    555
    0'XOR(if(now()=sysdate(),sleep(21.227999999999998),0))XOR'Z
    1
    1
    555
    555
    555
    if(now()=sysdate(),sleep(14.152),0)
    1
    1
    555
    555
    555
    -1" OR 3*2>(0+5+39-39) --
    1
    1
    555
    555
    555
    -1" OR 3*2<(0+5+39-39) --
    1
    1
    555
    555
    555
    -1" OR 3+39-39-1=0+0+0+1 --
    1
    1
    555
    555
    555
    -1" OR 2+39-39-1=0+0+0+1 --
    1
    1
    555
    555
    555
    -1' OR 3*2>(0+5+944-944) or 'Bo2Y68YX'='
    1
    1
    555
    555
    555
    -1' OR 3*2<(0+5+944-944) or 'Bo2Y68YX'='
    1
    1
    555
    555
    555
    -1' OR 3+944-944-1=0+0+0+1 or 'Bo2Y68YX'='
    1
    1
    555
    555
    555
    -1' OR 2+944-944-1=0+0+0+1 or 'Bo2Y68YX'='
    1
    1
    555
    555
    555
    -1' OR 3*2>(0+5+720-720) --
    1
    1
    555
    555
    555
    -1' OR 3*2<(0+5+720-720) --
    1
    1
    555
    555
    555
    -1' OR 3+720-720-1=0+0+0+1 --
    1
    1
    555
    555
    555
    -1' OR 2+720-720-1=0+0+0+1 --
    1
    1
    555
    555
    555
    -1 OR 3*2>(0+5+350-350)
    1
    1
    555
    555
    555
    -1 OR 3*2<(0+5+350-350)
    1
    1
    555
    555
    555
    -1 OR 3+350-350-1=0+0+0+1
    1
    1
    555
    555
    555
    -1 OR 2+350-350-1=0+0+0+1
    1
    1
    555
    555
    555
    -1 OR 3*2>(0+5+968-968) --
    1
    1
    555
    555
    555
    -1 OR 3*2<(0+5+968-968) --
    1
    1
    555
    555
    555
    -1 OR 3+968-968-1=0+0+0+1 --
    1
    1
    555
    555
    555
    -1 OR 2+968-968-1=0+0+0+1 --
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    1
    1
    1
    JyI=
    555
    555
    1
    1
    1
    @@31tS3
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    1
    1
    1
    \
    555
    555
    1
    1
    1
    1'"
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    JyI=
    555
    1
    1
    1
    555
    @@NtTzA
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    \
    555
    1
    1
    1
    555
    1'"
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    JyI=
    1
    1
    1
    555
    555
    @@bOs18
    1
    1
    1
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    \
    1
    1
    1
    555
    555
    1'"
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    JyI=
    555
    555
    555
    1
    1
    @@21UoM
    555
    555
    555
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    \
    555
    555
    555
    1
    1
    1'"
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    JyI=
    1
    555
    555
    555
    1
    @@4u8c3
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    \
    1
    555
    555
    555
    1
    1'"
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    555
    555
    555
    JyI=
    1
    1
    555
    555
    555
    @@GTkkz
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    555
    555
    555
    \
    1
    1
    555
    555
    555
    1'"
    1
    1
    555
    555
    555
    1
    1
    1
    555
    555
    555
    Cristina Ivascu
    Bucuresti
    Tort cu iaurt si biscuiti Alka
    Inmoaie gelatina in apa rece si o prepara conform instructiunilor de pe ambalaj. Adauga 2-3 linguri de iaurt in gelatina, apoi toarna amestecul peste intreaga compozitie de iaurt. Bate smantana pana devine spuma si o adauga treptat in amestecul de iaurt. Felieaza rondele de ananas din conserva. Toarna jumatate din crema de iaurt peste crusta de biscuiti si adauga bucati de ananas. Pastreaza ananas si pentru decor. Da tava la congelator 20 de minute apoi toarna restul de crema si da tortul la frigider peste noapte.
    Tati face cumparaturile si crusta de tort. Da biscuitii prin blender pana devin nisiposi. Topeste untul si amesteca cu biscuitii. Intinde compozitia pe fundul si peretii unei tavi detasabile si o da la frigider. Bate iaurtul rece cu zaharul si adauga peste acesta miezul de la pastaile de vanilie.
    Decoreaza tortul cu feliile de ananas pastrate.
    Moldoveanu Daniel
    Iasi
    Bradut pe bat
    Mama pune bat fiecarui bradut, taie martipanul si face forma de globuri
    Tata taie prajitura in thiunghiuri care sa semene cu niste braduti
    Marcus pune globurile pe braduti si ii aseaza pe farfurie!
    Apetrei Alexandra
    Iasi
    Bradut pe bat
    Mama taie prajitura in forma de bradut si aseaza bradutii pe o tava
    tata pune batul fiecarui bradut si are grija ca fiecare sa fie taiat de aceeasi marime
    Marcus decoreaza bradutii cu beteala, globuri, facute cu ajutorul martipanului
    Sergiu Rogojinaru
    Bucuresti
    Om de zapada din napolitane Alka
    Amesteca laptele praf cu napolitane Alka de lamaie.
    Adauga si untul si zaharul praf.
    Zdrobeste napolitanele Alka si topeste untul
    Copiii fac bilute din pasta obtinuta de mami si tati.
    Le pun in mijloc o aluna intreaga apoi le tavalesc prin fulgii de cocos.
    Se fac bilute mai mari si mai mici. Le pun una peste alta pentru a da forma oamenilor de zapada.
    Se pot decora cu Tortitzi de Ciocolata Alka pe cap in loc de palarie.
    CORNELIU STEFAN
    VULCAN
    PRAJUTURA CU BLAT DE ALKA PRAJITURA CASEI VANILIE SI FULGI DE CIOCOLATA SI CREMA DE VANILIE
    Pentru crema de vanilie, se mixează gălbenușurile cu un praf de sare și zahărul, se adaugă amidonul și se diluează cu puțin lapte rece.Se fierbe compoziția pe baie de aburi și se adaugă, treptat, restul de lapte fierbinte. Se amestecă până capătă textura unei budinci, se adaugă esența, apoi se lasă la răcit.
    Când este rece, se spumează împreună cu untul moale.
    Pentru crema de ciocolată, se încălzește smântâna și se adaugă ciocolata ruptă în ea. Se amestecă până se topește, se adaugă esența de rom și sSe fierbe compoziția pe baie de aburi și se adaugă, treptat, restul de lapte fierbinte. Se amestecă până capătă textura unei budinci, se adaugă esența, apoi se lasă la răcit.
    Când este rece, se spumează împreună cu untul moale.e lasă la răcit, apoi se spumează împreună cu untul.
    decorează cu bezele și turtă dulce.
    Budeanu Cristina
    Bacau
    Tort cu napolitane
    1. Va amesteca ingredientele si va face blatul.
    2. Va pune compozitia in tava.
    3. Va seta temperatura si va pune tortul in cuptor.
    4. Va scote tortul din cuptor si il va pune la racit.
    1. Tati va prgati ingredientele si le va masura.
    2. Va unge tava cu ulei.
    1. Va orna tortul.
    2. Va taia tortul.
    3. Va servi tortul.
    Iancu Mirela
    Galati
    Tort Alka cu cappuccino și ciocolata!
    Mami va pregăti crema pentru tort și ciocolata pentru ornat!
    Tati va transforma prajitura Alka intr.un delicios blat de tort pe care îl va însiropa!
    Întotdeauna copilul așteaptă ca mami sa termine compoziția cremei pentru a “curată” vasul cu degețelele!
    Nicolae Matei
    Peris
    Vis de iarna
    Taie prăjitură casei, rade ciocolată, bate frișcă, pune pudding la racit
    Cumpara ingredientele, face pudding ul cu laptele un care adauga fulgii de cocos, zahar
    Montează prăjitură, un strat prăjitură casei, un strat pudding, iar prăjitură casei, frișcă și apoi ciocolată rasa
    Siminiuc Olimpia
    Cluj
    Tort de Prajitura Casei si Brownie
    In acest timp mami bate crema de branza cu laptele condensat si esenta de vanilie, apoi incorporeaza bucatile faramitate Prajitura Casei si Brownie. Ajusteaza cantitatea de lapte condensat in functie de gust (cu cat il vrei mai dulce, cu atat pui mai mult, insa tine cont ca si cerealele contin zahar!)
    Tati spala si da alunele la cuptor pentru 10-15 minute si faramiteaza bucatile de prajitura.
    Cei mici adauga alunele coapte dupa gust si amesteca. Toarna compozitia tortului intr-o forma ingusta (18-20 cm) si da tortul la frigider pentru minim o ora, apoi serveste-l pudrat cu cacao.
    Baldea Ioan
    Alba Iulia
    Salam de biscuiți
    Amesteca compoziția
    Sfarmă biscuiți
    Ornează cu nuca de cocos
    Toma Paun
    Bistrita
    Prajitura Cat bati din palme'
    Unge tava cu 50 g din pachetul de unt (cam 2 linguri), apoi aseaza uniform o jumatate din cantitatea de amestec uscat.
    Deasupra amestecului de gris pune 1/2 din cantitatea de unt ramasa, taiata cubulete cat mai mici, urmata de toata compozitia de mar cu scortisoara.
    Deasupra marului ras pune cealalta jumatate de amestec uscat, urmat de untul ramas, taiat cubulete.
    Amesteca ingredientele uscate (faina, gris, zahar, biscuiti) si da compozitia in 2 parti egale.
    Curata si rade merele, apoi amesteca-le cu scortisoara si cu zaharul.


    Da tava la cuptor pana cand prajitura se rumeneste (50-60 min).
    Silvia Marculescu
    Suceava
    Banana bread este chec cu piure cu banane
    Mamai in alt bol pune ingredientele umede, adica: bananele pasate cu furculita, ouale, untul topit, iaurtul, vanilia si amestecati ingredientele cu un tel.
    Pune ingredientele uscate peste amestecul umed si amestecati pana se incorporeaza bine. Adauga si cateva bucati de Brownie de la ALKA .
    Tati preincalzeste cuptorul la 180 grade.
    Tapeteaza tava de chec cu hartie de copt sau cu putin ulei si faina.

    Intr-un bol mai maricel pune faina cernuta, praful de copt, bicarbonatul, zaharul, picaturile de ciocolata, sarea si scortisoara. Amestecam usor si pune bolul deoparte.
    Copilul cu ajutorul mamei puna in tava de chec pregatita inainte si seteaza cuptorul pentru 45-50 minute, sau pana cand checul este rumen.
    Baldea Gabriela
    Alba Iulia
    Salam de biscuiți cu Scorțișoară, glazurat cu ciocolata
    Amesteca ingredientele
    Sfarmă biscuiți și napolitana
    Tacvleste salamul de biscuiți prin nuca de cocos și napolitana sfarmă ta
    Petre Iulia
    Bucuresti
    Salam de Biscuiți cu cereale și merisoare
    Topește untul în lapte călduț, amesteca împreună cu cacao pudra
    Taie bucățile de rahat
    Copiii rup bucățelele de Biscuiți cu cereale și merișoare. Amesteca ingredientele de mai sus, modelam "globuri" din compoziția rezultata, le rasucim prin nuca de cocos, ambalam in folie alimentara și păstrăm la frigider. Pofta buna tuturor!
    Natalia Enache
    Bucuresti
    Tort cu capucino si mousse de ciocolata
    Face mousse de ciocolata, o magie cu frisca, ciocolata topita si albus de ou batut. Se topeste in gura. Yammy.
    Cu ajutorul lui Gabriel, mami monteaza tortul din felii de prajitura si pune mousse pe fiecare strat, inclusiv pe tort.
    Taie felii cele 2 porti de Alka prajitura casei, apoi ii serveste mamei o cafeluta calda, asa cum ii place ei, ca sa aiba inspiratie pentru mousse.
    Cand mami si Gabriel au terminat de asezat straturile de prajitura si mousse, tati orneaza tortul cu napolitane faramitate.
    Gabriel marunteste napolitanele, cele care mai raman dupa ce se satura el.
    Ia feliile de prajituri taiate de tati si le aseaza in forma patrata, iar dupa ce mami pune crema, pune alt strat de prajituri, si tot asa pana se termina. Apoi linge castronul de mousse din care mami a aplicat cantitatea necesara pe tort.
    Valentina Florina Niculae
    București
    Salam cu biscuiții casei glazurați cu ciocolată
    Amestecă biscuiții cu untul, rahatul, esența de rom și zaharul
    Tati va sfărâma biscuiți și napolitanele
    Tăvălește salamul de biscuiți prin napolitanele alka sfărâmate
    Cires ciprian
    Piatra Neamt
    cheesecake cu biscuiti alka
    Va face crema din branza smantana lichida batuta cu zaharul pudra si gelatina apoi o va turna peste blatul din biscuiti Alka
    Va sfarama biscuitii si ii va amesteca cu untul topit
    Va orna cheesecake ul cu capsunile taiate felii
    Ruxandra GIRBEA
    BUCURESTI
    Pavlova cu frișcă și topping de fructe și Alka Alfers crema de cacao si lapte
    Mami da sugestii, cumpara si pregateste ingredientele, aprinde si supravegheza cuptorul cu bezele, face curatenie dupa gatit, spala vasele
    Tati bate spuma albusurile cu zaharul, bate bine cu mixerul frisca cu zaharul si orneaza la final
    Desface si curata mandarina, rupe bucatelele de napolitana, ajuta la ornat
    Mara Gogioiu
    Targoviste
    Casuta din napolitane Alka
    Mami a pus la dispozitia participantilor toate cele necesare, a spalat vasele, a oferit idei.
    Tati a confectionat steguletele, impreuna cu unchiul Jack si cu fiul Andrei.
    Mara, impreuna cu matusa Nuti, au construit casuta, astfel: au amestecat albusul cu zaharul pudra cu o furculita(nu trebuie batut spuma), pe baie de aburi, aceasta compozitie fiind folisita ca liant pentru napolitane. La final, au ornat casuta, scriind cu litere de ciocolata 1 Decembrie, exact data cand a fost construita casuta.
    Andrei, fratele Marei, a confectionat steguletele tricolore si a participat astfel la decorarea casutei.
    Cristina Fister
    Orsova
    Tiramisu
    Mami face o cafea tare ca sa se simta gustul intens
    Tati pregateste crema cu mascarpone, si bate frisca bine
    Copilul la final va pudra cu cacao prajitura pregatita.
    Grigore Maria
    Niculesti
    Tort cu mere
    Pune merele inmuiate la fiert pana formeaza o dulceata mai lichida, adauga scortisoara dupa gust cand sunt gata le lasa la racit. Merele nu trebuie sa aiba foarte mult zahar, gustul trebuie sa fie mai de graba dulce-acrisor de la zeama de lamaie
    Taticul cumpara ingredientele, taie coaja si rade merele si le stropeste cu putina zema de lamaie, le pune intr-un castron sa isi lase zeama cu zahar presarat deasupra. Taie prajitura casei felii
    Copilul aseambleaza intr-o tava ceramica dreptunghiulara felii de prajitura casei, apoi un strat de dulceata, apoi un alt strat de prajitura casei, peste ultimul strat se orneaza cu frisca dupa gustul si insipratia copilului
    Florina Matei
    Movila, DB
    Tortul casei cu prajitura casei Alka
    Mami mixeaza galbenusurile mai intai cu putina sare, apoi cu zaharul, dupa care se diluează treptat, pe baie de aburi, cu laptele fierbinte., amesteca pana se ingroasa se adauga esenta, apoi se lasa la temperatura camerei, după care se incorporeaza treptat untul, spumat în prealabil.
    Tati preia lista de cumparaturi, merge si cumpara tot ce este necesar, taie prajitura Alka in felii de cca 1 cm grosime, asista in bucatarie si se bucura de arome
    Copilul asambleaza in tava feliile taiate anterior de tatic, apoi pune crema de vanilie racita, facuta de mami, in straturi, un strat prajitura Alka, un strat crema de vanilie.
    Popa Georgeta Elisabeta
    Bistrița
    Delicioasa prăjitură cu napolitane Alka!
    Mestecă, prepară și se îngrijește de gustul delicios al prăjiturii cu delicioasele produse de napolitane Alka!
    Cunoaște cel mai bine prețurile din magazine, se duce și aduce nucile din beci!
    Emanuel Lovește cu ciocanul toate nucile aduse de tati iar apoi gustă atunci când este îmbiat de mami.
    Popa Constantin
    Bistrița
    Tort cu nucă și napolitane Alka
    Face cam totul,blat crema și coacerea blatului. Însiropează folosind compot și decorează frumos tortul!
    Sparge nuca și cumpără de la magazin tot ce trebuie!
    Îl ajută pe tati să spargă nucile, asta e activitatea lui preferată!
    Rogojinaru Adriana
    Bucuresti
    Raffaelo din napolitane Alfers pe Toortitzi Chiocolate
    Amesteca zaharul pudra cu laptele praf, apoi nuca de cocos, untul si napolitanele bine zdrobite de tati.
    Pune pasta obtinuta la rece.
    Zdrobeste napolitanele bine-bine.
    Din pasta facuta de mami formeaza bile mici cu migdala intreaga in centru.
    Apoi o preda copiilor.
    Copiii - Dan de 11 ani si Elisia de 5 ani dau bilutele formate de tati prin nuca de cocos.
    Apoi o pun pe un piciorus de Toortitzi de Ciocolata.
    Se prezinta fooorte bine biluta alba pe tortitza de ciocolata.
    Iar gustul este deosebit de placut atat pentru cei mari, cat si pentru cei mai mici.
    Nono Ghuisca
    Sighet
    Banana bread
    Intr-un bol mai maricel pun faina cernuta, praful de copt, bicarbonatul, zaharul, picaturile de ciocolata, sarea si scortisoara. Amesteca usor .
    In alt bol pune ingredientele umede, adica: bananele pasate cu furculita, ouale, untul topit, iaurtul, vanilia si amestecati ingredientele cu un tel. Adauga bucati din Prajitura Casei.
    Pune ingredientele uscate peste amestecul umed si amestecati pana se incorporeaza bine.
    Toarna amestecul obtinut in tava de chec pregatita inainte si dati la cuptor pentru 45-50 minute, sau pana cand checul este rumen si trece testul cu scobitoarea.
    Preincalzeste cuptorul la 180 grade.
    Tapeteaza tava de chec cu hartie de copt sau cu putin ulei si faina.

    Baietelul nostru Andrei, la final aseaza feliile pe farfurie.
    Miclaus Simona
    Targoviste
    Cheesecake cu biscuiti si napolitane Alka
    Mami faramiteaza biscuitii si napolitanele intr-un blander. La final aseaza acest aluat pe fundul tavii. Continua cu realizarea cremei de branza, amesteca Filadelfia cu albusurile.
    Tati face cumparaturile si pregateste tava. Este o reteta fara coacere. Dupa ce pregateste tava, tati separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile pana obtine o spuma densa .
    Baietelul nostru toarna crema realizata de mami in tava, peste aluatul de biscuti si napolitane. Se baga la rece 12 ore si serveste cu dulceata .
    Crăciun Rita
    Galați
    Cheesecake cu afine si blat de Alka Alfers cu fructe de pădure
    Este responsabila de prepararea cremelor și a sosului de afine.
    Este șefa, ea coordonează toată activitatea.
    Crema: Pune gelatina într-un bol și adăugă peste ea cei 200 ml apă rece – lăsăm deoparte să se hidrateze.
    Pune afinele și zahărul într-o cratiță și le dăm la foc mic până când se topește zahărul.
    Cât compoziția este încă fierbinte o blenduieste până obține un piure pe care îl trece prin sită.
    Adăugă gelatina hidratată peste sosul de afine (care este încă fierbinte) și amestecă 1 minut.
    Într-un bol încăpator mixează crema de brânză cu frișcă pentru 30 de secunde.
    Adăugă sosul de afine amestecat cu gelatină și mixăm la viteză mică până la încorporare.Toarna compoziția în tava de tort și o dă la rece minim 3 ore, de preferat peste noapte.
    Pregătește blatul din unt topit si pesmetul din napolitana. Mixează pana se încorporează untul. Pune compoziția
    într-o tavă cu inel și pune blatul la frigider.
    Mărunțește bine napolitanele până obține un pesmet.
    Decorează la sfârșit cu afine și zmeură.
    Este responsabila de buna dispoziție, face glume și canta cântecele.
    Dumitrescu Stefanela
    Bucuresti
    Desert cu nuci, mere coapte si prajitura cu ciocolata
    Decojeste merele, pune merele gatite in farfurie si frisca in pos.
    Toaca merele feliute subtiri si bate frisca/amesteca merele in oala
    Desface prajiturelele mini cu ciocolată, le pune pe farfurii si se ocupă de aspectul final al desertului:unde punem nucile, merele si frisca.
    Ladunca Ionelia
    Focsani
    Tort cu fructe de sezon
    Mami pregătește platoul, așează prajiturile, le insiropeaza, aseaza fructele in strat generos si face frisca, pe care o aseaza peste fructe si blat.
    Tati cumpără incredientele si taie fructele rondele.
    Copilul desface prajiturile din ambalaj, bate frisca si orneaza in final tortul.
    Simona Panduru
    Suceava
    Inimioare din capsuni cu ciocolata cu blat insiropat
    Pregateste tava si aseaza blatul, dupa ce aseaza capsunile pregatite de copil
    Framanta prajitura si adauga un sirop de fructe
    Spala bine capsunile, apoi taie-le pe jumatate. Asaza jumatatile una langa cealalta, astfel incat sa obtii o forma de inima si fixeaza cele doua bucati cu o scobitoare
    Caraman mariuca
    BUCURESTI
    Popstick cu prajitura casei si crema de ciocolata
    Mami pune pe o hartie de copt jumatati de lingurita fe crema de ciocolata, pe care le baga la congelator. Dupa ce bucatile sunt congelate, sunt scoase. Formeaza bilute din compozitia facuta de cea mica, cu sirop si praj casei. Introduce bucatile inghetate in mijloc, pune si betisoarele in bilute si le da iar la congelator.
    Tati face cumparaturile si pregatieste mase de lucru. Pregateste apa pentru sirop si il si face.
    Faramiteste prajitura casei, in bucati extrem de mici. Amesteca siropul cu bucatile de prajitura. Da prin ciocolata topita noile acadele,si le da prin ornamentele colorate.
    Stamate Maria
    Bucuresti
    Somloi cu Prajitura Casei
    Faramiteaza bucati din prajitura casei dupa care presara bucati de biscuiti, la final adauga frisca si albusul.
    Prepara frisca si bate albusul, dupa care le pune la rece
    Cei mici adauga fulgii de cocos si fac degustarea

    Ultimele articole

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    s