5 exercitii pentru cei care stau mult la birou

De la copii, la adulti, tot mai multa lume petrece mare parte din timp stand la birou si intr-o pozitie incorecta. Din cauza oboselii lasam corpul pe spate sau ne apropiem doar cu zona capului de calculator, care cauzeaza probleme la nivelul zonei cervicale.

Pozitia ideala atunci cand stam la birou este sa avem coloana vertebrala dreapta, sa faca unghi de 90 grade cu picioarele. Atunci cand postura nu este corecta, apar durerile de spate, durerile cervicale, care odata cu timpul se pot agrava.

Alin Burileanu, kinetoterapeut, ne arata 5 exercitii simple, dar extrem de utile, pentru zona cervicala, daca ne petrecem mult timp la birou, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s