Ce poate face un robot inteligent

Daca esti in cautarea unui cadou special de Sarbatori, Cristian Lacraru iti recomanda un robot inteligent. OZOBOT EVO este un robotel educational potrivit pentru intreaga familie, pentru ca ii va incanta nu doar pe copii, ci si pe parinti.

Considerat unul dintre cei mai buni roboti educationali, OZOBOT EVO ii ajuta pe copii sa invete programare folosind coduri de culori.

Urmareste-l  pe Cristian Lacraru in fiecare miercuri la ora 11:00 cu un nou video FamilyTech si afla cum sa alegi dispozitivele de care ai nevoie, la ce anume sa te uiti mai intai si cum sa nu dai banii pe lucruri de care nu ai nevoie.

Robotelul inteligent OZOBOT EVO vine la pachet cu cateva markere de culori diferite, cu care pot fi desenate traseele pe care sa le urmeze robotelul.

Alte functii si specificatii ale OzoBot Evo:

  • are sunete si lumini care pot fi programate;
  • se alimenteaza prin USB;
  • are senzori de proximitate, care permit ghidarea si programarea robotului (sa franeze, sa gaseasca un loc de parcare sau sa parcheze singur).
  • costa in jur de 650 de lei.
  • poate fi personalizat cu ajutorul stickerelor.

Robotelul poate fi programat prin intermediul calculatorului sau folosind codul de culori (cu ajutorul markerelor) si este potrivit pentru copii de la 8 ani in sus.

Afla mai multe despre robotul inteligent OZOBOT EVO in episodul 9 din Family Tech, cu Cristian Lacraru:  

Gasesti AICI toate episoadele FamilyTech.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s