10 Sugestii de Evenimente de Weekend in Familie | Bucuresti, 1-2 Septembrie

10 Sugestii de Evenimente de Weekend in Familie | Bucuresti, 1-2 Septembrie

Sfarsitul de saptamana este aproape si ne pregatim sa mergem la deschiderea Centrului Holistic Atlanthea, la festivalurile Bucurestii lui Caragiale, Festival Estival, Bike Fest sau Eden Urban Festival, spectacole si piese de teatru pentru cei mici.

Vezi lista prietenilor de la GOKID, cu 10 sugestii de evenimente de weekend in familie la Bucuresti, pentru 1-2 Septembrie.

SAMBATA | 1 SEPTEMBRIE 2018

ZIUA PORTILOR DESCHISE

1. Pentru ca onoram magia inceputurilor cu sens, avem bucuria de a va invita sa fiti parte din povestea Centrului Holistic Atlanthea. Pe 1 septembrie 2018 vom celebra Ziua Portilor Deschise pentru noul sediu din Str. Barlogeni Nr.46. Ne dorim sa deschidem, in acelasi timp, si portile sufletelor celor care sustin educatia cu sens, abordarea integrata si viziunea holista.

SPECTACOLE

2. Tapusele va invita la spectacolul-atelier „Omida mancacioasa”, recomandat copiilor cu varste intre 2-6 ani şi parinţilor lor. Personajul indragit al multor copii e dornic sa se intalneasca cu voi chiar in gradina in care a ieşit din ou. Vino, sa vezi cum a fost şi sa asişti la metamorfoza omidei. Dupa spectacol, iţi vei face propria omida, de care va trebui sa ai grija.

3. Teatrul Mititel va invita la spectacolul-atelier „Oul Micului Bufnita!”. Oare ce ascunde el un pui de rama lipicioasa, sau o furnicuta, sau un pui de pinguin, de crocodil, sau unul de dragon….sau poate un pui de Ramuta Furni-Pingo-Drago-Crocofant??! Vino sa vezi, o poveste perfecta pentru micile fiinte de pretutindeni, despre venirea pe lume a unui fratior sau surioare!

4. Clay Play Ceramica ne asteapta de vineri pana duminica in Parcul Lumea Copiilor cu ateliere creative de pictura pe ceramica si olarit. Un program dependent de prognoza meteo :).

FESTIVALURI

5. In weekend, Parcul Cismigiu gazduieste ultimele zile ale Festivalului Bucurestii lui Caragiale. Va asteptam cu mic cu mare sa va bucurati de atmosfera Bucurestilor de altadata, in zona Aleii Platanului, in perimetrul delimitat de Intrarea Rigas, Piata Valter Maracineanu si Lacul Cismigiu. Accesul la toate evenimentele din cadrul festivalului este gratuit.

6. Intre 31 august si 2 septembrie la Roata Mare din Herastrau petreceti ultimul weekend de vara la Festival Estival! Trei zile de concerte – The Motans, Directia 5, Cargo, Alina Eremia, Irina Rimes, Ami, si tot atatea in care sa savurati bunatati romanesti!

7. Pe 1 si 2 septembrie mergem la cea de-a opta editie a BikeFest. In tot acest timp, peste 30.000 de oameni au sarbatorit bicicleta si tot ce aduce ea in vietile noastre: bucurie, entuziasm, prietenie, sanatate si – nu chiar in ultimul rand – competitvitate si sportivitate.

8. Eden Urben Festival. In mijlocul junglei urbane, in Gradina EDEN, se aduna o multime de artisti, pentru o expozitie cu vanzare de arta, design, moda, produse bio & organice si fotografie. Festivalul va invita si la concerte Live, proiectii de film si spectacole de teatru. In plus, vor fi si multe, multe food trucks pentru cei mancaciosi.

TOATE RECOMANDARILE DE SAMBATA 1 SEPTEMBRIE

DUMINICA | 2 SEPTEMBRIE 2018

TEATRU

9. Suntem diferiti. Suntem ataaaat de multi pe planeta aceasta… si sunt ataaaat de multi locuitori si ai altor planete…la fel de diferiti…in limbaj, in dimensiune, in culoare sau forma… cate si mai cate pot fi diferentele intre noi! Cu toate acestea, cand unii dintre noi au nevoie de ajutor, il pot cere si il pot si primi. Prietenii robotei de pe planeta Sufleto 3007 ne vor introduce pe toti in micile lor povestioare si ne vor ajuta sa intelegem mai bine sensul lui „Ajuta-ma, te rog!”, la un spectacol presarat cu dans, muzica live (chitara si voce) si muuuult umor.

ATELIER

10. Copilul tau este atras de lucrul manual si are idei creative pe care vrea sa le puna in practica? Doresti sa stimulezi imaginatia si inteligenta copilului tau prin metode alternative? Atunci Atelierul reCreativ pentru copii si parinti este pentru voi! Vino alaturi de copilul tau la un atelier magic de creatie handmade, unde aveti ocazia sa fauriti impreuna lucruri unice si amintiri pretioase.

 

TOATE RECOMANDARILE DE DUMINICA 2 SEPTEMBRIE

Bonus | 3-7 SEPTEMBRIE

ZILELE PORTILOR DESCHISE

After school Young Academics, zona 1 Mai – Domenii, va asteapta la Zilele Portilor Deschise sa faceti o vizita pentru a descoperi pachetele educationale pentru anul scolar 2018-2019. Programeaza o vizita in saptamana 3-7 septembrie!

CONCERT

Rezerva-ti locul la un evenimentul special! Sacred songs from the Medicine Circle, un concert cu DarPan la Hermitage Urban Spiritual Hub organizat de Ayni Experience menit sa va incante sufletele. Un concert de cantece si mantre, care provin dintr-o bogata panoplie de linii mistice din intreaga lume, inclusiv traditiile samanilor sufi si sud-americana.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s