sfaturi pentru excursiile in familie cu masina

10 sfaturi pentru excursiile in familie cu masina

Odata cu venirea primaverii, avem si o multime de ocazii pentru excursii in familie, mini-vacante care sa va incarce tuturor bateriile. Inainte de a scoate masina din parcare pentru a pleca la drum, tine cont de urmatoarele 10 sfaturi.

Fie ca vreti sa plecati la munte de Paste sau la mare de 1 mai, fie ca v-ati propus sa iesiti din oras in fiecare weekend, cel mai probabil, veti pleca spre o destinatie suficient de apropiata, incat sa nu petreceti toate cele 2-4 zile pe drum. Iar daca nu v-ati planificat o vacanta exotica, sunt sanse mari ca va pregatiti de o excursie in masina. Ca urmare, gandeste-te ca veti petrece cateva ore bune cu totii, in masina.

Iata cum sa faci sa treaca timpul mai usor si sa va si distrati, in acelasi timp, pe drumul spre destinatie.

Planifica traseul: Pentru o mini-vacanta de succes, ideal este sa planifici un traseu cu multe opriri. Oricate jocuri si jucarii ai pregati pentru copii, drumul tot li se va parea anevoios. Include pauze pe traseul tau si vezi daca nu sunt obiective interesante, la care sa va puteti opri, pana ajungeti la destinatie.

Invatati impreuna despre destinatia voastra: Daca mergeti intr-un loc nou, cautati dinainte informatii despre destinatie. Gasiti impreuna obiective interesante si lasa-l si pe copilul tau sa propuna activitati pentru mini-vacanta. Pana la urma, este o excursie in familie.

Impacheteaza o geanta de drum: Pe langa valizele din portbagajul masinii, asigura-te ca ai mereu la indemana o geanta cu gustari, prosoape, incarcatoare pentru dispozitive si chiar si un schimb de haine.

Asigura-te ca ai o trusa de prim ajutor: Orice masina trebuie sa fie echipata cu o trusa de prim ajutor. Daca stii ca nu ai asa ceva in masina si nu ai timp sa faci rost de una, iti recomandam sa inchiriezi o masina. La AMS Rent a Car, toate masinile sunt echipate cu truse de prim ajutor. In plus, pe langa trusa obligatorie, iti recomandam sa mai ai un pachetel cu medicamente, pentru urgente.

Planifica jocuri pentru drum: Evita tabletele, cartile de colorat sau orice altceva care i-ar provoca micutului rau de masina. Cel mai bine ar fi sa faci o lista cu activitati precum FAZAN sau 20 de intrebari. Sau puteti sa inventati jocuri pornind de la placutele masinilor de pe drum. De exemplu, ce cuvinte stii cu literele AMS?

Aflam urmatoarele 5 sfaturi AICI.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s