10 filme de vazut in familie, recomandate de ascultatorii Itsy Bitsy

Chiar daca stam in casa in aceasta perioada, avem o multime de surse de bucurie si distractie in familie.

Mesajul echipei de SuperEroi Itsy Bitsy: Conecteaza-te sanatos cu prietenii, la Itsy Bitsy FM

Cu ajutorul supereroilor Itsy, Bitsy, Super Zapa, Spinner, Spark, Dj Dodi si Sufletel, zeci de mii de copii trimit mesaje prietenilor, fac dedicatii muzicale, recomanda filme, jocuri, carti, muzica, vorbesc despre moduri in care au grija de corpul lor in aceasta perioada si despre cum poti sa fii bine, chiar daca stai acasa.

Itsy, de exemplu, ii invita pe ascultatorii Itsy Bitsy sa spuna, intr-un mesaj vocal pe WhatsApp la 0725 300 700, care sunt filmele lor preferate. 

Asa Raspunsurile au inceput deja sa vina, iar noi am facut o lista cu 10 filme numai bune de urmarit alaturi de intreaga familie:

1. Regele Leu (2019)

Un film live-action impresionant, in care Disney ne invita intr-o noua calatorie in savana africana, unde asistam la nasterea viitorului rege – tanarul leu Simba.

2. Jim Nasturel si Lukas, mecanicul de locomotiva (2018)

O poveste fascinanta despre prietenie si descoperirea de sine.

3. Frumoasa si Bestia (2017)

Una din cele mai frumoase povesti clasice, ecranizata intr-o adaptare Disney de exceptie.

4. In cautarea lui Dory (2016) si 5. In cautarea lui Nemo (2003)

Aventurile lui Nemo, ale tatalui sau Marlin, ale adorabilei Dory si ale prietenilor lor ne invata o multime de lucruri despre lumea subacvatica,  plina de viata si de culoare.

6. Intors pe dos (2015)

Intors pe dos este un film despre emotiile unei fetite pe nume Riley. Filmul ne arata intr-un mod amuzant cum arata fiecare dintre emotiile noastre si cum colaboreaza intre ele.

7. Turbo (2013)

Un elefant minuscul, un crocodil care zboara, o libelula invizibila.. Totusi, un melc super-rapid pare mult mai credibil. Theo sau Turbo (cum s-a redenumit singur) este un melc care capata super viteza in urma unui accident. Dar unde se grabeste atat de tare?

8. Gnomeo si Julieta (2011) 

Cat de complicata pare uneori dragostea… Mai ales cand esti pitic de gradina. Vezi clasica poveste a indragostitilor Romeo si Julieta transpusa in lumea piticilor de gradina.

9. Ratatouille (2007)

Putini bucatari sunt la fel de pasionati precum sobolanul Remy, care reuseste sa incante pe toata lumea cu preparatele sale pline de savoare.

10. Stuart little (1999)

Domnul si doamna Little s-au hotarat sa adopte inca un copil, insa unul cu mustati. Unul care este soricel si se incadreaza mai greu intr-o familie normala.. Tu ai vrea sa ai un frate care sa fie soricel?

Tu ce filme de copii si de familie ai pe lista? Trimite-ne sugestii de vizionare printr-un mesaj vocal pe WhatsApp, la 0725 300 700. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s