Un nou turneu pentru echipele de hochei sustinute de Fundatia Tiriac

Copiii din echipele de hochei participa la turneul amical din Slovacia, cu sprijinul Fundatiei Simona Halep si Dedeman, sustinuti de Fundatia Tiriac

Echipele de hochei Simona Halep si Dedeman, sustinute de Fundatia Tiriac, cu sprijinul sponsorilor Fundatia Simona Halep si Dedeman, participa in perioada 2-10 octombrie la un turneu amical desfasurat in Slovacia.

In timpul turneului, 25 de hocheisti vor avea posibilitatea sa joace cu alte echipe din tara gazda si sa demonstreze aptitudinile sportive pe care le-au dobandit in urma antrenamentelor sustinute la Patinoarul Tiriac-Telekom Arena.

Echipa de hochei Simona Halep este compusa exclusiv din fete si este incadrata la categoria de varsta U10, in timp ce echipa Dedeman face parte din categoria de varsta U8 si are in componenta doar baieti.

De-a lungul timpului, jucatorii s-au remarcat prin rezultate de exceptie obtinute la competitiile nationale si internationale, reusind sa se impuna in fata adversarilor.

Copiii din echipele Simona Halep si Dedeman au inceput prin a lua parte la cursurile gratuite de initiere in patinaj desfasurate la Patinoarul Tiriac-Telekom Arena. Micutii au dat dovada de tenacitate, rezistenta si curaj, fiind astfel incurajati sa practice hocheiul.

Telekom Arena este singurul patinoar din zona Bucuresti-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internationale si in acord cu indicatiile Federatiei Internationale de Hochei.

Principalul sau scop este incurajarea practicarii sportului in randul copiilor, tinerilor si sprijinirea echipelor sportive in atingerea celor mai inalte performante.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s