Tutorial: Ghirlanda din hartie de copt briose

Ne place Craciunul din multe motive, iar unul dintre ele este ca ne da ocazia sa cream o multime de decoratiuni simpatice, cum ar fi… o ghirlanda cu braduti din hartie de copt briose!

Alaturi de impodobirea bradului, intampinarea lui Mos Craciun, cantarea colindelor si desfacerea cadourilor in familie, confectionarea unei ghirlande din hartie de copt briose poate fi una dintre cele mai frumoase amintiri ale acestui Craciun.

In plus, este o activitate foarte usoara, potrivita pentru copii de toate varstele, si dureaza intre 20 si 40 de minute.

Etapa 1: Pregateste-ti materialele:

  • 20-40 de forme din hartie de copt briose. Formele pot avea marimi si modele diferite.
  • Scotch si/sau lipici
  • Sfoara si foarfece

Etapa1Etapa 2: Vom folosi formele de hartie pentru a face braduti. Pentru asta, va trebui sa indoi fiecare forma de doua ori, ca in imaginea de mai jos. In acest fel, vei obtine partile din care vom realiza bradutii. Etapa2Etapa 3: Alatura trei sau mai multe forme de hartie astfel indoite pentru a forma un bradut si lipeste-le apoi cu o banda de scotch, aplicata pe partea din spate.

Etapa3Etapa 4: Continua sa impaturesti formele pentru briose si sa realizezi cat mai multi braduti.

Etapa4Etapa 5: Cand consideri ca ai suficient de multi braduti poti incepe sa ii prinzi de bucata de sfoara ce va forma ghirlanda. Poti lipi bradutii fie cu scotch, fie cu lipici, la distante de 10-20 de centimetri unul de altul. Ghirlanda poate fi oricat de lunga doresti, iar numarul bradutilor oricat de mare.

Etapa5Decoreaza-ti pomul de Craciun sau casa cu ghirlanda de braduti din hartie de copt briose si arata-ne cat de frumos ti-a iesit!

Autor articol: CreativeArts.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s