Terapie cu plante pentru sistemul nervos

Multe boli care ataca sistemul nervos pot fi prevenite si tratate cu o terapie cu plante. Care plante sunt folositoare si in ce scop? Hai sa aflam!

Dr. Anca Daniela Raiciu, doctor in stiinte farmaceutice, vine la emisiunea „Meditatii pentru parinti cu Simona Dragomir” pentru a ne vorbi de beneficiile plantelor pentru sistemul nervos.

De la dureri de cap, astenii si insomnii, pana la boli mai grave, precum depresiile si anxietatile sau chiar Alzheimer, sunt plante care pot preveni aceste afectiuni.

Iar primul amestec care ne este sugerat in aceasta editie este uleiul din seminte de in, seminte de negrilica si seminte de canepa. Aceasta combinatie de plante are un continut puternic de omega-3 si omega-6 si reprezinta o varianta mai sanatoasa si mai eficienta la uleiul de peste, ameliorand boli serioase, aparute la sistemul nervos.

La ce este bine sa fii atent(a) cand cumperi un ulei vegetal? Ce alte plante mai sunt eficiente in lupta impotriva bolilor ce tin de sistemul nervos? Descopera in aceasta editie.

sursa foto: freedigitalphotos.net


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s