Big Hero 6 – o noua viziune Disney

Forum Film Romania aduce in tara mult asteptata animatie Disney „Big Hero 6 / Cei 6 supereroi”, inspirata din benzile desenate omonime de la Marvel.

Cu un stil diferit de clasicele productii Disney, noul film invita publicul la o comedie emotionanta, plina de aventuri si cu multa actiune, pentru intreaga familie.

Premiera filmului Big Hero 6 in cinematografele din Romania are loc pe 23 ianuarie 2015, fiind proiectat si in format 2D (atat varianta subtitrata, cat si dublata), dar si in format 3D si IMAX 3D (varianta dublata). De asemenea, pentru cei nerabdatori, va fi si o avanpremiera, in weekendul 17-18 ianuarie 2015.

Afis_Cei 6 supereroiPelicula de animaţie a debutat pe primul loc în box-office-ul american, depăşind filmul „Interstellar” şi înregistrând încasări de 56 de milioane de dolari în primul weekend al premierei. Mai mult, „Cei 6 supereroi” a fost nominalizat la Globurile de Aur 2015 la categoria Cel mai bun film de animaţie.

Big Hero 6 este construit in jurul prieteniei neobisnuite, dintre Hiro Hamada, un tanar pasionat de robotica si Baymax, un robot gonflabil, gandit special pentru a avea grija de oameni. „Este un film Disney cu ADN Marvel”, spune producatorul Ray Conli (care a mai lucrat si la animatia „Tangled”).

Urmareste aici trailerul animatiei:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s