Teatrul Vienez de Copii

Teatrul Vienez de Copii – “Copiii joaca teatru” organizeaza selectii pentru completarea trupei de copii din Bucuresti. Selectiile se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani, carora li se ofera o modalitate de petrecere a timpului liber intr-un mod placut si de dobandire a unor abilitati esentiale pentru viitorul lor.

In Romania, Teatrul Vienez de Copii a desfasurat deja mai multe proiecte, in Oradea, Bucuresti si Cluj. Proiectele de baza constau in cursuri anuale de teatru, finalizate prin productii pe o scena profesionista; productiile sunt jucate integral de copii cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani si se desfasoara dupa toate regulile teatrului profesionist: costume, machiaj, recuzita, decor, lumini, muzica, echipa tehnica si artistica de suport, public numeros. 

Partea esentiala a cursului o constituie jocurile si exercitiile: respiratie, energizare, ritm, vorbire, atentie, memorie, retorica, improvizatie, cantec, miscare si lucru pe text, toate acestea duc la castigarea unor abilitati care le vor servi ulterior in viata viitorilor tineri si adulti.

Atelierele de selectie se vor desfasura in cursul lunii februarie, la Teatrul Rapsodia, de pe strada Blanari nr. 21. Inscrierile se pot face pana pe data de 4 februarie. Detalii pe  www.teatrulvienezdecopii.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s