Distractie pentru pici, relaxare pentru parinti! Therme te asteapta la Sauna Fest

Daca pe cei mici ii asteptam in fiecare sambata in zona Galaxy, la Heroes of the Galaxy, alaturi de supereroii lor preferati, pe parinti ii asteptam intre 4 si 20 octombrie in Elysium, la Sauna Fest, singurul festival dedicat saunelor din Romania.

Vara continua la Therme, unde pe langa faptul ca supereroii Itsy Bitsy ii asteapta pe cei mici pana pe 30 noiembrie sa isi activeze superputerile impreuna, incepand de 4 octombrie si parintii au parte de rasfat pe placul lor!

Sauna Fest – singurul festival dedicat saunelor din Romania

Timp de 17 zile peste 30 de maestri Aufguss cunoscuti la nivel international se vor reuni in cadrul cei mai grandioase editii Sauna Fest de pana acum, pentru a sustine un program intens de activitati si show-uri senzoriale.

Programul Sauna Fest 2019 include peste 500 de activitati unice, pe durata celor 17 zile de festival, toate incluse in tariful de acces. Programul complet si descrierea activitatilor sunt disponibile pe therme.ro.

Cele 6 saune, fiecare cu tematica proprie (Bavaria, Alhambra, Provence, Holywood, Amazon, Himalaya) si temperaturi cuprinse intre 45 si 90 de grade Celsius, devin scena pe care vor performa Aufguss Meister-ii, ce promit experiente senzoriale si show-uri unice.

Beneficiile saunei asupra sanatatii

Beneficiile saunei asupra sanatatii au fost indelung studiate si dovedite! Printre acestea se numara relaxarea musculara intensa, avand ca efect calmarea durerilor musculare, dar si articulare, eliberarea de stres, imbunatatirea calitatii somnului si imbunatatirea performantelor cardiovasculare.

Cercetarile medicale arata ca ritmul cardiac creste in timpul sedintelor intensive de sauna si coboara sub normal in faza de racorire. Astfel, sauna regulata antreneaza muschii inimii si imbunatateste ritmul cardiac.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s