Sfaturi pentru aplicarea corectorului

Corectorul poate fi un salvator de nadejde, daca stii sa il folosesti in avantajul tau. Spune „Pa pa!” cearcanelor, cosurilor si petelor de roseata, cu aceste sfaturi simple.

  • Mai intai fondul de ten, apoi corectorul

Daca te dai mai intai cu fond de ten, nu va trebui sa folosesti prea mult corectorul. Pe de alta parte, daca aplici prima oara creionul corector, se va duce foarte mult din el, cand te dai cu fond de ten.

  • Deseneaza un triunghi

Cel mai bun mod de a folosi corectorul este sa desenezi un triunghi la baza ochiului, cu varful spre obrazul tau. Forma nu numai ca acopera cearcanele, dar si creeaza iluzia de lifting.

  • Corectorul ajuta machiajul

Pentru a-i da fardului de pe pleoape mai multa rezistenta (sa nu se intinda), aplica putin creionul corector.

  • Corectorul verde

Pentru a-ti acoperi cat mai bine un cos, foloseste mai intai un concealer verde, apoi acopera zona cu un creion corector potrivit tenului tau. Roseata cosului este anulata de creionul verde (aplica-l doar pe cos, nu si pe pielea din jur).

  • Corectorul mai deschis la culoare

Alege un creion corector mai deschis la culoare decat tenul tau, pentru a trasa trei sectiuni pe pleoapa superioara (ca in imaginea de mai jos). Acest procedeu ofera un aspect natural si odihnit figurii.

concealer 1

  • Corectorul portocaliu

Albastrul cearcanelor este anulat de culoarea portocalie a creionului corector. Dupa ce aplici corectorul, intinde-l cu degetul inelar (nefiind cel mai puternic dintre degete, va folosi suficienta presiune cat sa nu iti traga pielea) si aplica un fond de ten de culoarea pielii tale.

Autor articol: Oana Anghel – Redactor Itsy Bitsy


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s