Sezonul 6 al circuitului pentru copii Tenis10 a inceput

Turneele Tenis10 vor continua dupa mini-vacanta prilejuita de Sarabatorile Pascale! Luni, 6 aprilie, s-au deschis inscrierile pentru competitiile din weekend-ul 18-19 aprilie care se vor desfasura in Pitesti, Oradea si Bucuresti.

Jucatorii care au pasaportul activ pe anul 2015 se pot inscrie la aceste turnee pana miercuri, 15 aprilie orele 20:00!

In weekendul 4-5 aprilie, s-au desfasurat primele turnee Tenis10 din sezonul 6 al circuitului pentru copii. Sambata, s-a desfasurat la Buzau turneul pentru nivelurile portocaliu si verde. La portocaliu, Tudor Grigorescu a castigat al doilea titlu, dupa ce a invins-o in finala pe Alice Petrache cu 10-3. Lorena Enache a spart gheata si a reusit sa castige prima medalie de aur. Desi in faza grupelor a pierdut meciul in fata lui Radu Filipache, in finala tabloului eliminatoriu s-a concentrat mai bine si a castigat cu scorul 10-7.

La Brasov, zapada nu a fost un impediment in buna organizare a turneului. Astfel, Darius Bolfa din Toplita a intalnit in finala nivelului portocaliu pe Andra Farmache, ce a ajuns pentru prima oara in aceasta faza a competitiei. Darius a reusit sa castige astfel al doilea sau titlu din cariera, scorul din finala fiind 10-8. Si nivelul verde de la Brasov a adus o premiera, Robert Buta castigand primul sau concurs. Scorul a fost de 10-3 in finala disputata impotriva Biancai Raduc, aflata si ea pentru prima oara in ultimul act al unui turneu la aceasta culoare.

Tenis Club AS din Pitesti in noul sezon in aer liber pregatindu-se pentru turneul Platinum din 11 octombrie. La Bucuresti, turneele se vor organiza la Tenis Club Prim si la Elite Tenis Club din Pantelimon. Si Oradea se pregateste pentru un sezon spectaculos. In premiera pentru acest minunat oras se va organiza in septembrie primul Platinum Tenis10, in acelasi timp cu turneul Platinum Tenis Partener.

Nu uita! Toti castigatorii turneelor individuale din calendarul Tenis10 vor primi invitatia de participare la Turneul Campionilor din luna decembrie! Tudor Grigorescu, Lorena Enache, Darius Bolfa si Robert Buta deja se pot gandi la cel mai asteptat turneu al anului.

Parintii care vor sa le ofere ocazia micutilor lor de a descoperi frumusetea acestui sport, pot afla pe www.tenis10.ro cum sa intre in comunitatea iubitorilor de tenis cu varstele intre 4 si 10 ani, cum pot lua lectii de tenis si cum pot straluci in turneele circuitului Tenis10 alaturi de alti pici sportivi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s