Reteta snitel vienez – pentru copii

Ingrediente snitel vienez

Ingrediente Snitel vienez – pentru doua portii : 200 de grame de piept de pui, putina ceapa, unt pentru prajit, sare, piper, o felie de lamaie, doi cartofi, un ou, pesmet si faina pentru pane.
Mod de preparare :

Inainte de toate spalam carnea, apoi o taiem in felii lunguiete, o batem cu ciocanul special pentru snitele si presaram pe ambele parti sare si piper. Feliile de carne astfel pregatite le trecem prin faina, apoi prin oul batut si pesmet. Separat, rumenim ceapa taiata marunt in untul incins. Apoi asezam snitelele si le prajim pe ambele parti, la inceput la foc tare, apoi la foc scazut. Peste snitelele prajite punem cate o felie de lamaie fara coaja, iar drept garnitura servim cartofi prajiti sau piure.


otter.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s