Radio Petrecerea incepe!

Ascultati cu mic cu mare! Maine va fi o zi mare! Sapte ani noi implinim si cu voi sarbatorim! Intrati maine pe Frecventa Copilariei pentru Radio Petrecerea lui Itsy si a lui Bitsy si pentru o multime de surprize!

Acum sapte ani, extraterestrii zizilonieni Itsy si cu Bitsy au aterizat cu nava Zorar pe Pamant. Si, pentru ca isi doreau sa ii cunoasca pe oameni si sa se joace cu ei, au pornit Frecventa Copilariei, cunoscuta si sub numele de Radio Itsy Bitsy.

In aventura lor de pe Pamant, Itsy si Bitsy si-au facut numerosi prieteni: Zapa, Bunica, Pic Pic, Piticul, chiar si Mastera. Dar cei mai dragi prieteni sunteti voi, copiii!

Intrati maine pe Radio Itsy Bitsy pentru a va intalni in direct cu toate personajele indragite! De dimineata pana seara, veti putea asculta live toate emisiunile voastre preferate: Zapaneata, Meditatii pentru parinti, Salveaz-o pe Alba ca Zapada si Mingea cu bretele.

In plus, jucati-va cu noi si primiti un cadou extraterestrial, Caietul de Joaca Itsy Bitsy! Noi toti de la Itsy Bitsy va iubim extraterestrial si va multumim pentru toata dragostea voastra!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s